Cerca

dilluns, 3 d’octubre del 2016

Son and The Holy Ghosts, Los Bélmez, Téntol | Fira B! | Es Baluard | Palma | Mallorca | 30/09/2016

Son and The Holy Ghosts, Los Bélmez i Téntol, aquests 3 grups eren els que vérem divendres 30 de setembre a la Fira B!, celebrada al museu Es Baluard.

Téntol foren els primers que vérem, que tocaren just quan vàrem arribar, a les 21 h. Post-Rock experimental per encalentir els nostres cossos. Ens recordaren a grups com Tortoise, Mogwai o Explosions in the sky.

Los Bélmez i el seu pop espanyol foren els següents. Sonoritat pop-rock però actitud punk, sobretot del cantant, i amb una transmissió d'energia bastant considerable. El grup deixà amb molt sabor de boca al públic.

I el darrer torn va ser pels Son and The Holy Ghosts, banda que va des de l'indie pop fins al folk rock. Bon directe, actitud, ganes, sense dubte els SATHG s'han convertit en una de les millors bandes del seu estil de la nostra illa. El grup donà un bon repàs al seu repertori on no faltaren cançons com "You and I", "Below" o "Sweet Heart". El concert acabà amb un final explosiu on el cantant i guitarrista Guillem Mesquida començà a jugar amb els seus efectes de guitarra fent un so molt especial i a la vegada fascinant.

Lluís Terrassa.

Téntol





Los Bélmez





Son and The Holy Ghosts










El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de Son & The Holy Ghosts:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada