Cerca

dissabte, 4 de febrer del 2017

Ariel Rot | Sant Sebastià | Palma | Mallorca | 20/01/2017

Divendres 20 de gener, just 1 dia després de la revetlla de Sant Sebastià, es presentava a la Plaça Espanya de Palma una actuació d'un artista digne de qualificació TOP, ni més ni manco que Ariel Rot

Arribàrem a la plaça just acabats els teloners, un tribut a Led Zeppelin anomenat Whole Lotta Band, i ens col·locàrem per veure a l'argentí. L'ex de "Los Rodriguez" i "Tequila" arribava a Mallorca després que 1 més abans s'anul·lés el seu concert a la nostra illa, fent l'actuació finalment el passat 21 de gener i la gent li tenia moltíssimes ganes.

Ambaixador del rock argentí i compositor destacat dins la música en castellà, el de Buenos Aires va fer un concert ple de fermesa, professionalitat, experiència i actitud. "Baile de ilusiones", "Rock de Europa" o "Debajo del puente", entre molts altres grans temes, sonaren amb molta força sota la força de veu del públic entregat a l'artista. Un concert sota la pluja i el fred de gener, però que la gent gaudí completament, ja que el geni argentí deixà molt bones sensacions.

Lluís Terrassa.














El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada