Cerca

dimecres, 22 de febrer del 2017

L.A. | Teatre Principal | Palma | Mallorca | 23/12/2016

Divendres 23 de desembre hi va haver un concert molt especial, L.A. acomiadava la seva gira davant el públic mallorquí, la gent que els ha vist créixer, i tenien moltes ganes de veure'ls un altre cop en directe.

L'actuació començava a bona hora i ho feia amb un esperat Sold Out. Mai havíem anat a la sala 1 del Teatre Principal com a El món del rock, així que teníem moltes ganes d'aquest concert.

El grup va fer un repàs als seus discs, però també ens va deixar escoltar qualque tema nou. Ens va parèixer que la banda amb el seu proper disc cercarà un so més modern, amb més efectes electrònics i tirant més cap al pop, però bé, fins que no surti el nou treball no ho sabrem.

Ningú discuteix l'èxit de la banda de Lluís Segura i companyia, que durant els darrers anys han explotat al territori nacional i fins i tot a l'internacional, han sabut dur les coses com toca, amb professionalitat, experiència i fermesa, cosa que els ha fet ser un grup especial. Sense dubte Pep Mulet, Dimas Frias i Angel Cubero són els millors acompanyants de viatge per a Lluís Albert (L.A.)

El concert de Palma va ser molt especial, la gent ho donà tot a pesar d'estar asseguda, que fins i tot qualque valent es va aixecar a ballar i a cantar juntament amb la banda.

Ara la banda es prepara per a una nova gira europea, on viatjaran amb els grans "Band Of Horses" i que presentaran el seu nou disc anomenat "King of Beasts".

Lluís Terrassa.













El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de L.A. 

Sant Sebastià 2015:
Festa Ràdio 3:
Mallorca Rocks with The Kooks:
Solar Fest 2014:
Es Baluard 2015:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada