Cerca

divendres, 17 de febrer del 2017

Crim + Bay City Killers + The Goodness | Sabotage | Palma | Mallorca | 10/02/2017

El divendres 10 de febrer passat va haver-hi una festa punk rock de les de veres, es va celebrar al Sabotage i es va omplir quasi al 100%. El cartell ho formaven 3 bandes, 2 locals i una de Tarragona, els CRIM. Bay City Killers i The Goodness ho completaven.

El primer concert començà devers les 22.00 h, i els encarregats d'obrir el vespre varen ser els joves The Goodness. Power trio de punk-rock amb ganes de tombar la sala. Punk fresc, temes propis i qualcuna versió d'influències directes com els Ramones o The Subways

Bay City Killers seguiren amb la canya. Banda composta per músics experimentats de l'illa. Els Bay City feren un concert ple d'energia, actitud i bona música, una actuació molt especial sobretot pel seu cantant José Serrano, que compartia cartell amb els seus grans amics de Crim. Actuació de 10 d'una banda que donarà molt a xerrar aquest any, que si no hi ha res de nou, trauran el seu primer LP.

I el moment bomba va arribar amb Crim. La banda catalana aterrava per primera vegada a Palma i ho feia per repartir punk-rock a bastament per a tothom. Començaren el show amb força, amb temes del seu nou LP com "Benvingut Enemic" i "Avui fa bon dia" i a poc a poc el públic es va animar. Els de Tarragona venien a presentar el seu segon treball d'estudi, anomenat "Blau Sang, Vermell Cel", un disc molt complet que ha rebut boníssimes crítiques per tot el territori nacional. La banda va fer un gran repàs al seu nou treball, això sí, no deixaren enrere els temes del primer disc, grans cançons com "Castells de Sorra", "Desperta" o "Tot és fals" també sonaren al seu concert. Sense dubte va ser un concert increïble, on hi va haver pogos durant quasi tota l'actuació i fins i tot qualque valent s'atreví a tirar-se des de l'escenari al públic. Ens tornarem a veure CRIM !

The Goodness




















Bay City Killers








CRIM











El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Fotos d'altres concerts al SABOTAGE:

Astrolabio:
Sheer Mag + Orden Mundial, etc:
The Last Dandies: 
Urtain + Los Fletchers:
Vialka + Marasme:
Salvatge Cor:
Club Sibarita:
Punk Rock Fest:
Dr. Zhaska:
Main Line 10 + One Foot:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada