Cerca

dimecres, 17 de gener del 2018

John Tirado, Goodness, Monxos | Fira del disc Inca | Mallorca | 04/11/2017

Les fires del disc a Mallorca sempre han estat un clàssic durant els darrers 15 anys. S'han convertit en esdeveniments anuals imprescindibles per a tots els amants de la música. Ara sí, normalment totes s'havien celebrat a la capital Palma, però el 4 de novembre la cosa canvià i se celebrà la 1a fira del disc a Inca.

L'objectiu d'aquesta era bàsicament el mateix que sempre. Fer que la gent pogués gaudir de música en directe a la vegada que trobés els seus vinils més cercats. Per desgràcia, només assistírem el primer dia, ja que el segon va estar pràcticament anul·lat per la pluja. Però bé, el que ens donà el dissabte ens deixà més que satisfets.

The Goodness foren els encarregats d'obrir el dia. Amb el seu potent Punk rock despertaren a la gent adormida que passava per allà i durant tota l'actuació reuní a un nombrós públic. Al ser dia de fira d'Inca, la gent de pas intrigada, s'aturava al concert. Directe fresc, futur i actitud, els Goodness ho donaren tot.

Monxos foren els següents. Mitjançant un pop-rock en català, la banda sota el poderós sol, seguí amb les bones sensacions de la fira. Melodies ballables, lletres per ben analitzar-les i un so perfecte.

I per finalitzar la fira, fou el torn de l'americà John Tirado. El líder de The Nash estava de visita per l'illa i no s'ho pensà 2 pics a acceptar la proposta de tocar a la 1a fira del disc d'Inca. Mitjançant un rock acústic meravellós, John es guanyà al públic ràpidament amb la seva curiosa estètica i com no, amb la seva gran veu. Tot un gran músic amunt l'escenari, fent que ell tot sol sonés com un dels grans.

The Goodness
















Monxos











John Tirado









El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de The Goodness:

Mallorca'n'Roll 2017 (Bad Religion, Toy Dolls...):
Amb Los Amazonas - Maraca Club:
Punk Rock Fest 2016:
Concert Muro 2015: 
Rock amb Elles 2016:
Three Lions Pub:
Festival Ara Amb Síria:
Fira del Disc Mallorca 2016:
http://www.elmondelrock.com/2016/11/xv-fira-internacional-del-disc-mallorca.html
Bar Intensiu Muro 2016: 
Amb Crim i Bay City Killers:
IncaSound:
Amb Come Animal - Sa Possessió:
Cafè Plaça Sa Pobla:
Tunnel Rock amb Blunt:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada