Cerca

dimarts, 9 de gener del 2018

No Children | Indico Rock Hotel | S'Arenal | Mallorca | 11/10/2017

El dimecres 11 d'octubre vàrem anar a un concert molt especial. No Children tocava a l'hotel Indico Rock, de S'Arenal, després de fer-ho poc abans al Mallorca'n'roll, però que com tots sabeu, feia molts anys que no tocaven. 

Arribàrem allà just abans del seu concert, era entre setmana així que no era massa tard. L'indico Rock presentava una bona entrada de gent i la banda com no, estava més que encantada. Mitjançant el seu punk-rock melòdic es guanyaren a la gent ràpidament... els seus clàssics vibraren per tot el soterrani de l'hotel i cada una de les persones, se sabia totes les cançons (sempre amb excepcions, clar) Allò era un concert en família, en un lloc reduït però a rebentar, fent que la calor i la proximitat fos un plus de motivació pel grup, que va destacar més d'un cop que estaven tenint unes sensacions brutals amunt l'escenari.

No Children fou un grup que marcà una generació a l'illa i que per desgràcia ja no els tenim actius als escenaris, però que moments únics com el d'inca i aquest, fan feliç a qualsevol fan.

Lluís Terrassa.
















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de NO CHILDREN:

Mallorca'n'roll 2017:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada