Cerca

dissabte, 23 de desembre del 2017

Napalm Death | Es Gremi | Palma | Mallorca | 17/12/2017

El passat diumenge 17 de desembre, a Mallorca es celebrà un concert d'aquests que són i seran històrics. Napalm Death visitava Es Gremi gràcies a Deathlight Music i ho feia per acabar la seva gira per la península de 13 dates (moguda per HFMN Crew). 

Arribàrem a la sala devers les 21.30 h, minuts abans del començament dels anglesos. Per llàstima no tinguérem temps de veure als teloners Fostioner i Devoriung, que no els havíem vist mai i les ganes eren grosses, però a la mateixa hora es celebrava l'acte de lliurament de premis de l'art jove, on la nostra fotògrafa Magdalena Gil havia guanyat el premi a millor fotografia, i clar, era cita obligada!

Amb presses i nirvis preparàrem la càmera i ens posàrem juntament amb els nostres companys just davant l'escenari. Ni 5 minuts i el concert començà! I vaja potència! Des del primer tema Napalm Death va començar a rebentar timpans, amb la seva potent música i amb un Greenway que pareixia posseït pel dimoni. Mitjançant temes actuals, però no deixant enrere els himnes clàssics, la banda es guanyà al públic ràpidament, i pràcticament durant tota l'actuació la sala va estar repleta de pogos, crits i cops per tots els costats. 

Mark "Barney" Greenway, Shane Embury, John Cooke i Danny Herrera conquistaren Mallorca després de 20 anys, temps que la banda no feia que ens visitava. (Això sí, el baixista Shane tocà l'any passat amb la seva banda paral·lela Brujeria, concert que tampoc ens vàrem perdre). Durant l'hora que durà l'actuació, tothom ho gaudí minut a minut. Moments de rialles amb les paraules de Barney, l'esperada versió de "Nazi Punks Fuck Off" dels Dead Kennedys, el retrobament del públic amb Shane Embury... però sobretot, la bestial actuació del grup en conjunt que no deixà tranquil a ningú. Vaja manera de fer tronar una sala, passarà molt de temps perquè puguem gaudir d'un concert d'aquestes característiques. Cançons com "When All Is Said And Done", "Smash a Single Digit", "Suffer The Children" o "Stunt Your Growth" enviaren a molta gent cap a l'hospital! Bé... com a mínim amb unes quantes ferides. Massa brutal!

Moltes gràcies a Deathlight Music per fer-ho possible i clarament també a la gent per la gran resposta. Napalm Death va deixar marca. Mallorca és canyera!

Lluís Terrassa.



































El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de concerts a n'Es Gremi:

Los Suaves:
Saratoga:
Extreme Division:
La Gran Orquesta Republicana:
La Vereda:
Sidonie:
Satellite Stories:
http://www.elmondelrock.com/2015/03/satellite-stories-charly-taylor-thndr.html
Sôber:
La Habitación Roja:
Niños Mutantes:
Supersubmarina:
O'Funkillo:
SFDK:
The Other Side:
Los Coronas:
Green Valley:
Barón Rojo:
Fiestom 2015:
Hamlet:
Brujeria:
Talco:
Xavi Sarrià:
Atomic Festival 2017:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada