Cerca

dimarts, 12 de desembre del 2017

Ceremoney | Presentació "The Recovery" | Casa Planas | Palma | Mallorca | 07/12/2017

Ceremoney és un d'aquells grups que els hi tenim un especial respecte. Són ja molts de vespres que hem gaudit amb la seva música, però el dijous passat era un vespre encara més especial. El grup mallorquí presentava nou treball discogràfic, un EP anomenat "The Recovery" i tret al mercat pel segell de la península Tuzz Records (amb suport de Pink Tiramisu Agency)

El lloc elegit era la nova sala Casa Planas, un local perfecte per a l'ocasió. Arribàrem al lloc anomenat a les 22.00 h, just abans de començar Ceremoney, i la sala presentava una bona entrada. Gairebé ple i amb un ambient immillorable, el grup es disposava a començar amb il·lusió i força. Des del primer moment la connexió del grup - públic va ser al 100% i Ceremoney mitjançant temes clàssics i temes nous, feia que la gent no aturés de ballar. Cançons com "Awake", "Polanski", "Usera", "Acapulco" o les noves "Station" / "Pelican Bay" són autèntica canella, temes que tant podrien sonar a una nit de festa boja o al cotxe de camí a la feina. Sense dubte durant els darrers 2 anys, Ceremoney ha fet un salt enorme, gran part de culpa l'ha tinguda la incorporació del nou guitarrista Gori, que ha donat un plus de qualitat, alegria i actitud a la banda. 

Donam l'enhorabona a Diego López, Víctor Núñez, Gabi Simó, Lluís Galvá i Gori Bujosa per aquest gran treball, amb un aire diferent però mai deixant enrere les arrels de la banda. Sempre sereu especials per nosaltres Ceremoney, per molts moments futurs junts!

Lluís Terrassa.





























El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de Ceremoney:

Gallimimus Summer:
Rock'n'Rostoll 2014:
SenceRock 2015:
Concurs OFF Sant Sebastià:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada