Cerca

dissabte, 16 de desembre del 2017

Trallery, The Quatermass, Sickside, Limber, L'Espinale, Tacosanto | Atomic Festival 2017 | Es Gremi | Palma | Mallorca | 09/12/2017

Hi ha vespres que se celebren esdeveniments que són quasi obligatoris, i el dissabte passat a Es Gremi es feia un d'aquests, ni més ni manco que l'Atomic Fest 2017, així que allà vàrem anar. 6 bandes juntes per celebrar el 3r festival del mític bar de Palma, l'Atomic Garden.

Arribàrem a la sala quasi a les 21.30 i Tacosanto era amunt l'escenari. Rock amb influències de pop per començar el vespre, ens disposàrem a treure les càmeres per fotografiar-los i pum!, just acaben el concert. La cara que se'ns va quedar ja la podeu imaginar. Quina mala sort!

The Quatermass seguirien amb la festa. Punk-rock marca de la casa d'una de les bandes mallorquines que més ens agrada del gènere. Directe potent, actitud rabiosa i a més, que són gent de puta mare. Els Quatermass es guanyaren al públic ràpidament i feren el millor concert de totes les vegades que els hem vist. Sonà brutal amics!

Sickside eren els següents. I uns altres que tal, gent molt propera a nosaltres que sempre són rialles quan estem junts. Hardcore punk del bo, d'aquell que ja no se sol veure sovint. Cançons d'un minut a saco, plenes de potència, actitud i rabia. Segur que Sickside complirà tot el que es proposi. No serà per experiència! Els integrants han passat per Usura, Mallörkaos, Bay City Killers, Caza de Brujas, Broken Youth o Wasted.

Era el torn de L'Espinale. Rock alternatiu d'un grup que feia ni més ni manco que 5 anys que no tocava. Gran expectació entre el públic i durant tot el concert la connexió del grup amb el públic va ser total. Diverses persones estigueren durant tot el concert cridant/cantant TOTES les cançons. Amem si tornen a tocar aviat!

Limber serien els següents i amb ells arribà la bogeria màxima. Mitjançant el seu hardcore melòdic (amb molt d'humor, videojocs i influències de diversos estils) el grup es guanyà a la gent ràpidament. Una cosa curiosa és que el grup abans de començar llançà a la gent desenes de "xurros" d'espuma, d'aquells de piscina, i com podeu pensar, tothom es va començar a pegar amb ells. Concert divertit, amb gent disfressada i amb un show teatral dels integrants del grup, que va fer de complement perfecte a les seves potents cançons.

I el moment final de la nit arribava, i que millor que acaba-ho amb metal del bo. Trallery serien els encarregats de repartir canya per destrossar els timpans de la gent. La darrera vegada que vérem a Trallery vàrem quedar amb 3 costelles menys, així que ja teníem per descomptat que aquesta vegada seria semblant. Potència des del primer segon i sonoritat perfecte. I és que tothom s'ho demana, com 3 tios poden sonar tan brutal. Idò sí, no sabem com ho fan però allò sona com un grup dels grans. Ningú té cap dubte que si Trallery s'ho proposa, arribarà molt enfora. Quin concert amics mallorquinistes!! Brutal!

Per molts d'anys més Atomic Garden!

Lluís Terrassa.

The Quatermass

























Sickside













L'Espinale



















Limber
















Trallery
































El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos dels Quatermass:

Punk Rock Fest 2016:
Leather Fest 2015:
Fira del disc 2014:
Factoria de so:

Més fotos de Trallery:

Extreme Division Fest II:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada