Cerca

divendres, 1 de desembre del 2017

Xavi Sarrià | Amb l'esperança entre les dents | Es Gremi | Palma | Mallorca | 18/11/2017

El dissabte 18 de novembre vàrem anar a un concert que ens feia especial il·lusió. L'exlíder i cantant/guitarra d'Obrint Pas visitava Es Gremi per presentar el seu nou projecte en solitari, "Xavi Sarrià", que just ha tret al mercat el seu primer disc "Amb l'esperança entre les dents" (Propaganda pel fet! 2017). Però no venia sol, amb ell duia tota una banda, i a més, a uns teloners de luxe com Pirat's Sound Sistema.

Arribàrem a les 22.00 h a la sala, l'hora prevista que havien de començar els teloners, però quan entràrem ens adonarem que el grup finalment havia tocat 1 hora abans (no sabem el motiu) i per aquest motiu ens ho vàrem perdre. Tocava esperar per Xavi Sarrià, que començaria 30 minuts abans de l'esperat. Obrint Pas va ser un d'aquells grups que marcaren una època dins el seu estil. Reuniren a milers de seguidors al ritme del ska-punk, amb missatges combatius i d'esperança. L'adéu de la banda va ser un gerro d'aigua freda per a tothom, però el projecte en solitari de Xavi ens ha servit per recordar els grans moments de fa uns anys. 

La banda va fer un concert perfecte, tocant gairebé tots els temes del seu primer disc (on destacaren "Renaixem", "Amb l'esperança entre les dents" o "Ingovernables") també el "Sarri, Sarri" de Kortatu, i com no, 3-4 temes d'Obrint Pas (la més aclamada pel públic "Viure", amb el famós missatge "lluitar-crear-construir-poder-popular") Un concert potent, ple de sentiments i records inoblidables.

Lluís Terrassa.









































El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de concerts a n'Es Gremi:

Los Suaves:
Saratoga:
Extreme Division:
La Gran Orquesta Republicana:
La Vereda:
Sidonie:
Satellite Stories:
http://www.elmondelrock.com/2015/03/satellite-stories-charly-taylor-thndr.html
Sôber:
La Habitación Roja:
Niños Mutantes:
Supersubmarina:
O'Funkillo:
SFDK:
The Other Side:
Los Coronas:
Green Valley:
Barón Rojo:
Fiestom 2015:
Hamlet:
Brujeria:
Talco:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada