Cerca

dijous, 7 de desembre del 2017

León Benavente, Depedro | RED fiest | Son Fusteret | Palma | Mallorca | 26/08/2017

Ens encanta la gent que lluita dia a dia perquè la cultura de les nostres illes i del país en general creixi constantment. Aquella gent que s'arrisca en dur artistes de nivell perquè després no sempre hi hagi la resposta de gent que tocaria. Aquelles persones que de llinatge es diuen "amor per la música". La gent de redbellion són una d'aquestes, i per finalitzar l'estiu ens dugueren a tot un León Benavente i Depedro

El dissabte 26 d'agost, Palma es preparava per a un nou esdeveniment TOP de l'escena "indie-rock". El lloc elegit era el gegant Son Fusteret, amb un escenari de luxe i tot un espai per ser lliure completament per una nit.

Arribàrem al recinte a l'hora anunciada, i Depedro estava a punt de començar. Inici del concert amb encara la gent entrant, però que ràpidament l'ambient va anar creixent. Primers balls del públic, tímid al principi però boig al final. Mai havíem vist al madrileny en directe, així que allò que diuen que les primeres vegades sempre són bones, va ser veritat. 

El concert de Depedro només era el principi, ja que després venia tota una bèstia feroç com es León Benavente. Un dels grups més estimats a la nostra illa de l'escena, i és que el grup d'Abraham Boba ens té enamorats a tots. Les seves lletres són pura poesia i si això ho juntes amb una música balladora i potent, tens el grup perfecte. "Ser Brigada", "La Ribera" o "Ánimo, Valiente" més que cançons ja són himnes de l'estil.

Lluís Terrassa.

Depedro

















León Benavente





















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de León Benavente:

Festa RedMaraca:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada