Cerca

dimarts, 30 de gener del 2018

retROCKspectiva | Tom Petty | Urtain + Johnny & The Jarrets | Teatre Mar i Terra | Palma | Mallorca | 12/01/2018

El passat 12 de gener va tornar el cicle Retrockspectiva dedicat a recuperar grans artistes mitjançant la projecció de documentals, xerrades i petits concerts. Al teatre Mar i Terra es va encetar amb una taula redona damunt en Tom Petty, fent un petit homenatge al gran músic mort el 2 d'octubre del 2017. Autèntic ídol als Estats Units i que a Europa mai va arribar a aquest estatus, tal vegada per les poques visites a Europa d'en Petty.

Comptàrem amb la presència de: Ignasi Julià director i fundador de la revista RUTA 66 una autèntica
enciclopèdia vivent, Mario Valls membre del grup LOS AMEBAS i que va veure el plaer de veure actuar a Tom Petty durant la darrera visita a París, Julio Molina guitarrista i cantant de la banda URTAIN i Pere Terrassa coordinador de la Fira Internacional del Disc a Mallorca. 

La xerrada va estar molt distesa i realment molt entretinguda. A continuació vàrem gaudir d'un petit concert homenatge de la banda URTAIN i dels JOHNNY & THE JARRETS (amb membres de LOS MALDITOS). Urtain brillantment ens va oferir "I need to Know", "Deliver me" i "Free Falling" amb la col·laboració d'en Monse Malditos. Per part dels Jarrets "I won't back down", "Don't do me like that" i "Runnin down a dream", també amb final estel·lar amb els músics participants.
Una nit inoblidable pels seguidors d'en Petty i del Rock n Roll en general.

Egara

Urtain










JOHNNY & THE JARRETS







Fotos de la xerrada






El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada