Cerca

dijous, 1 d’octubre del 2015

Crystal Fighters, Senior i El Cor Brutal, Ocellot | BAM 2015 | Antigua Fàbrica Damm | Festes de la Mercè | Barcelona | 19/09/15

Com ja vos vàrem dir a la crònica del concert de La Gossa Sorda i Aspencat a Barcelona, fa 2 setmanes vàrem partir cap a un dels llocs més macos del món, la ciutat de Barcelona. El divendres vérem a La Gossa Sorda, Aspencat, etc. (pitjau aquí per veure la crònica) i el dissabte vàrem veure a un dels grups preferits per nosaltres, els Crystal Fighters. També vérem a Ocellot i a Senior i El Cor Brutal, dos grups emergents en l'actualitat. Idò això, que després d'una gran nit de divendres amb els grans concerts que assistirem, vàrem marxar amb moltes ganes cap a la segona ronda. Rondaven les 19.00, i allà érem nosaltres, a quasi primera fila amb uns quants més fans esperant l'actuació del grup anglès. En aquell moment tocava Ocellot, grup de pop electrònic que ens va deixar un bon sabor de boca. Després de quasi una hora de concert i una petita espera, va pujar a l'escenari el segon grup. Senior i El Cor Brutal. I bé, igual que Ocellot, havíem sentit xerrar molt d'aquest grup, però mai els havíem vist. Grup valencià de rock alternatiu amb molta actitud i molt bona posada en escena. Ens va sorprendre molt la tranquil·litat del seu cantant, que pareixia que no veia el que nosaltres veiem, milers i milers de persones al voltant.
Gran concert, ho gaudírem molt, de veres.
Va tornar l'espera, aquells minuts que et fan etern, una mitja hora de nirvis i mal a les cames, però finalment va arribar l'hora, i la gent va explotar.
Varen sortir 2 músics, (cap era dels principals de Crystal Fighters), i començaren a fer una espècie de batucada amb unes fustes que tenien col·locades damunt l'escenari. Molt peculiar i flipant, però trobem que es varen passar un poc, ja que tocaren això devers 15 minuts, mentre la gent esperava ansiosa al grup. 
Però bé, com diuen, les coses bones es fan esperar. El grup va sortir finalment, i ara sí, la gent esclatà d'emoció. Sonaren tots els seus èxits, no, no se'n varen deixar cap. "Love is all i got", "plage", "at home", "love alight", "follow", "You & I", etc. les tocaren totes totes. El grup va estar molt unit al públic durant tota l'actuació i la gent ho va agrair molt. El concert va acabar, però la gent volia més, sobretot perquè faltava la cançó "I love London", així que el grup va sortir i va fer 1 bis. Va ser brutal, no va tenir res a veure amb la que és gravada al disc, energia, pogos, un "I love London" irreconeixible. Flipant, bestial. 
El concert va acabar al voltant de les 23, vàrem anar a sopar i ja marxàrem a dormir. Cap de setmana complet.

Lluís Terrassa.

Ocellot


Crystal Fighters


El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de Crystal Fighters:

BBK LIVE 2014:
http://www.elmondelrock.com/2014/07/bilbao-bbk-live-2014.html

També te pot interesar:

La Gossa Sorda + Aspencat:
Primavera Sound 2015:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada