Cerca

diumenge, 4 d’octubre del 2015

SFDK | Luis La Enne & Rels B & DJ Flamb | "Sin miedo a vivir" | Es Gremi Centre Musical | Palma de Mallorca | 02/10/15

Rap, hip hop, i sobretot, molta festa, és el que hi va haver aquest divendres a la sala Es Gremi de Palma, amb l'actuació dels grans SFDK i dels artistes convidats Luis La Enne & Rels B & DJ Flamb
Arribàrem a la sala devers les 21.00 però no va ser fins 45 minuts després, que els primers artistes pujaren a l'escenari. Mitjançà un rap molt potent a 3 veus, Luis La Enne & Rels B & DJ Flamb, varen encalentir de la millor manera a la gent, que gaudí completament de la seva actuació. Gran actuació dels teloners, que sense dubte són dels millors artistes que tenim a Mallorca (això els hi ha fet ser teloners d'artistes com Violadores del Verso, falsa alarma o chojin). Mitja hora que a tothom se li va fer curta. 
En acabar i després d'uns minuts de nirvis i espera, finalment, va pujar a l'escenari SFDK, i clar, tota la gent va esclatar d'energia. 
I des del primer moment començaren a fer botar a la gent... Sonaren cançons com "Todo Lo Que Importa", "Manos Al Aire", "Blondapetit", "No Eres Feo ni Ná", "Orgullo Banderillero", entre d'altres. També poguérem gaudir d'improvisacions per part de Zatu, on tothom ho va flipar completament. Sense dubte, és un dels millors cantants de Rap del país.
El concert va durar quasi hora i mitja i tota la gent va marxar ben satisfeta. Uns marxaren cap a cases, i uns altres seguiren la festa a la sala 2 amb DJ Elfo. Gran divendres!

Lluís Terrassa.

La Enne & Rels B & DJ Flamb






















SFDK


































El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de concerts a n'Es Gremi:

Los Suaves:
Saratoga:
La Gran Orquesta Republicana:
La Vereda:
Sidonie:
Satellite Stories:
http://www.elmondelrock.com/2015/03/satellite-stories-charly-taylor-thndr.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada