Cerca

dissabte, 31 d’octubre del 2015

XIV Fira Internacional Del Disc a Mallorca | SEGON DIA | 2015 | Skarabajos, Eveth, Manfel, Dr. Zhaska i Marga Rotger | 25/10/15 | Palma Arena | Mallorca

Després de penjar les fotografies i la crònica del primer dia de la Fira del disc (PITJA AQUÍ), avui, pengem les del 2n dia. Skarabajos, Manfel, Eveth, Dr. Zhaska i Marga Rotger innundaren el Palma Arena durant tot el diumenge. 
El dia el començàrem amb Marga Rotger, una artista de folk-pop que va inaugurar de la millor manera el segon dia de fira. Dr. Zhaska y La Banda Misterio varen ser els següents. Mitjançà funk instrumental, groove i sobretot, molt de ball, el grup mallorquí va hipnotitzar a tot el públic assistent. Cal dir que són una banda molt peculiar, bona i amb gran posada en escena.
Descans per anar a dinar i al cap d'una espera, va començar el tercer grup, els metalers Eveth
Directe potent, gran actitud, lletres processades i sobretot, molt de heavy metal! Els Eveth feren un gran concert on la gent ho gaudí completament.
Manfel tocaren després. Grup de rock alternatiu que no havíem vist mai i la veritat és que ens varen encantar. Tenien aquell to indie-punk que a nosaltres ens agrada molt. Gran directe i gran actuació.
I per finalitzar tocaren els Skarabajos, el grup més esperat de tot el dia.
Uns 22 anys feia que no tocaven, nosaltres, ni érem vius, i diumenge passat, tinguérem la grandíssima oportunitat de veure'ls. Un concert increïble. Ska del bo durant 1 h i mitja que tota la gent gaudí al 100%. Sincerament, ho passàrem molt en gran. 
Per acabar voldríem donar l'enhorabona a Peter Runaway per organitzar any darrere any la fira del disc, que ja van 14 edicions i ja estem esperant amb ansietat la següent. Llarga vida!

Lluís Terrassa.

Marga Rotger









Dr. Zhaska y La Banda Misterio





















Eveth

























Manfel









Skarabajos

























El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Fotos del PRIMER dia:
Fotos Fira del Disc 2014:















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada