Cerca

dimecres, 28 d’octubre del 2015

XIV Fira Internacional Del Disc a Mallorca | PRIMER DIA | 2015 | Cooper, Hyde XXI, Hombrespajaro, Saxophobia Funk Project, Hombre Lobo Internacional, War Pigs, Los Amebas | 24/10/15 | Palma Arena | Mallorca

Aquest cap de setmana passat hi hagué un dels esdeveniments més esperats de tot l’any. Estem xerrant de la XIV edició de la Fira del Disc a Mallorca. Grups com Cooper, Skarabajos, Eveth o Manfel, entre d’altres, componien aquesta edició, que es presentava d’una manera més acollidora i reduïda, com ja vàrem poder veure l’any passat.
El primer grup del dissabte varen ser Los Amebas. Grup de pop-mod que inauguraren de la millor manera la fira del disc. Saxophobia Funk Project va ser el següent, i ho va fer a l’hora de dinar. Jazz, funk i sobretot, molt de ritme, és el que poguérem gaudir amb aquesta gran banda.
El grup acabà devers les 14.30 h així que vàrem marxar a dinar per tornar amb forces pel que venia. Hyde XXI va ser el següent i ho va fer amb molta força. Mitjançà un Steampunk mesclat amb metal progressiu, el grup mallorquí va fer vibrar tot el Palma Arena. Segur que va despertar a més d'un endormiscat. En acabar i després d'una gran actuació, sota l'escenari, va començar un dels artistes més curiosos de la nostra illa, l'Hombre Lobo Internacional. Per qui no el coneix, Hombre Lobo és un autèntic "hombre orquesta", ja que a la vegada canta, toca la guitarra, i toca la bateria. No ens creieu? Doncs mireu les fotografies. Gran concert del Hombre Lobo a ritme de rock'n'roll. I bé, en acabar, passàrem del rock'n'roll al heavy metal, ja que era el torn del tribut a Black Sabbath, War Pigs. Féren un gran repàs a tots els seus èxits. HombresPajaro varen ser els següents, i es varen marcar un concert impecable ple d'indie-pop. Gran concert.
En acabar, va fer el segon set Hombre Lobo, i bé, més del mateix. Bona música i molta peculiaritat. I per acabar el dia vérem al cap del cartell. Cooper.
El grup de León va fer ballar i cantar a tota la gent assistent a la fira i va fer passar-ho en gran a tothom. Ens agradà molt veure al grup liderat per Álex Díez Garín (ex Los Flechazos). Va ser una gran experiència.
Pròximament tindreu la crònica i les fotos del segon dia. Salut, música i... LLARGA VIDA A LA FIRA DEL DISC!

Lluís Terrassa.

Los Amebas















Saxophobia Funk Project






















Hyde XXI


















Hombre Lobo Internacional










War Pigs (tribut Black Sabbath)








HombresPajaro










Cooper






















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Fotos Fira del Disc 2014:

Més fotos d'HombresPajaro:

Més fotos d'Hombre Lobo Internacional:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada