Cerca

dijous, 9 de febrer del 2017

Sant Sebastià 2017 | Siniestro Total, Obus, Oques Grasses, Dinamo, Rumba Katxai, Salvatge Cor, Tom Trovador | Palma | Mallorca | 19/01/2017

Dijous 19 de gener es va celebrar la revetlla de Sant Sebastià a Palma, un dels esdeveniments més importants de l'any de la ciutat, on es reunia tota la població per gaudir d'un vespre ple d'alegria, menjar, pluja i com no, música. 

El cartell artístic d'aquest any no deixava de ser diferent dels altres anys, un poc de varietat i uns quants noms nacionals de mitjan nivell. Obus, Camela, Siniestro Total o Efecto Pasillo eren els 4 noms més coneguts, amb molta polèmica i crítica però que sempre hi ha excepcions de gent. El nostre recorregut de la revetlla va ser també variat, ens férem tota Palma per veure una miqueta de tot, des del rock i metal a la rumba i l'ska. 

Començàrem la nit amb Salvatge Cor. Banda emergent d'indie-rock en català. Guanyadors del Certamen de Música Jove Contemporània 2016 i molt de temps per davant per explotar i consolidar-se. 

Just devora, a la plaça de la Reina, pegàrem un bot a veure al nostre amic Tom Trovador, rumba marca de la casa per escalfar els cossos dels més valents sota la pluja. 

Dinamo a la plaça del Rei Joan Carles tocà just després. Original Latin Ska com ells mateixos diuen, on la gent els acompanyà amb balls i càntics durant tota l'actuació. Dinamo va fer el seu darrer concert abans del seu nou disc, on la formació actual augmentarà de músics. 

D'aquí tornàrem a la pl. de la Reina, Rumba Katxai era amunt l'escenari. Rumba, cúmbia, ska, reggae... tota una fusió d'estils de la mà d'una banda que si sou seguidors d'El món del rock, segur que ja coneixeu. 

D'aquí pegàrem a la plaça Major, els catalans Oques Grasses tocaven davant un públic jove i molt nombrós. Feren un repàs als seus èxits i deixaren bones sensacions damunt l'escenari. Era la tercera vegada que passaven per les nostres càmeres.

Siniestro Total a Jacint Verdaguer va ser la pròxima actuació marcada a la nostra llista. Caminada llarga però va valer la pena. Uns dels pioners del rock dels 80 al territori nacional i tot un referent per a molta gent, Siniestro Total va fer un concert ple de veterania i actitud, hi va haver una gran expectació. 

I per finalitzar la revetlla vérem a Obus, que per nosaltres va ser el moment estrella de la nit. Fortu i companyia aixecaren la plaça mitjançà rock dur i moltíssima actitud. La banda de la dècada dels 1980 ho donà tot i feren un dels millors concerts de la nit. Bona sonoritat, excel·lent il·luminació i sobretot moltíssima festa amb el seu gran directe. 

Una revetlla indiferent a les passades, on alguns artistes es podrien millorar, però que encara així ens va deixar qualque concert brillant. 

Lluís Terrassa.

Salvatge Cor














Tom Trovador








Dinamo






















Rumba Katxai




















Oques Grasses












Siniestro Total





















Obus






























El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos d'Obus:

Rock in Palma: 

Més fotos de Dinamo:

Dinamo al Mallorca Roots Solidari:
Fotos de Dinamo al Rock'n'Pina 2014:
Alpha Blondy + Dinamo:
Sant Sebastià 2015:
Sayonara Baby Fest:
Mallorca Live Festival 2016: 
Amb Bersuit Vergarabat:

Més fotos d'Oques Grasses:

Amb La Pegatina:
Amb Roig: 

Més fotos de Salvatge Cor:

Presentació disc:
Festa de la música 2016:

1 comentari: