Cerca

divendres, 30 de març del 2018

Los Punsetes + Escorpio | Aniversari Notodoesindie | Casa Planas | Palma | Mallorca | 24/03/2018

El dissabte 24 de març se celebrà a Casa Planas el tercer aniversari de Notodoesindie, el mitjà electrònic que ofereix sempre bones cançons a ràdio, cultura i opinions. Ho feia amb un cartell vistós. Des de Madrid arribaven Los Punsetes i després des de casa nostra, els Escorpio

Arribàrem a la sala damunt les 21.00 i Escorpio ja era amunt l'escenari. Post-punk a mort de la mà de 3 integrants amb garra. Sense dubte feren un dels millors concerts que hem vist de la banda, que mitjançant la seva peculiar proposta, actitud obscura i inspiració davant el nombrós públic, Toni Cobretti, Sofía i Rafa feren un show que fou reconegut per tothom. 

Los Punsetes serien els següents i ho feien començant pujats de volum, però a partir de la 3a cançó el so s'equilibrà i començà a ser una festa. Los Punsetes són una d'aquelles bandes que tenen un directe un tan peculiar. L'actitud de la cantant Ariadna d'estar quieta durant tot el concert no agrada a tothom i és quan potser la banda crea aquell ambient d'amor/odi. Però el que no hi ha cap dubte és que tenen tota una gran base d'indie pop potent darrere, amb unes lletres que se't fiquen dins el cap i no surten, i amb unes guitarres potents típiques de qualque grup de punk rock. En definitiva, un vespre agradable amb 2 bones bandes i amb un públic que gaudí del merescut aniversari de Notodoesindie. Per molts anys més!

Lluís Terrassa.

Escorpio























Los Punsetes






























El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada