Cerca

diumenge, 4 de març del 2018

The Prussians | Pre-aniversari BN Mallorca | Kaelum Club | Palma | Mallorca | 28/02/2018

Sortir entre setmana no és l'habitual durant l'hivern, però si l'endemà és festiu, la cosa canvia molt. Dimecres 28 de febrer vàrem anar al concert dels Prussians a la sala Kaelum de Palma, on se celebrava el preaniversari de la ràdio alternativa i independent BN Mallorca.  Mai havíem anat al Kaelum Club, així que la curiositat ens menjava per dins, però que tot duna en entrar ens sentírem molt còmodes. Arribàrem allà damunt les 22.30 h i l'actuació començà una mitja hora més tard. 

Els Prussians són una d'aquelles bandes que hem d'estar orgullosos de tenir-les a la nostra illa. Tenen un so molt propi, com es diria, amb la marca patentada, que es mou entre l'indie-rock i el pop, però que cada vegada més es veuen tocs més alternatius. L'actuació fou bàsicament com sempre, una bogeria amunt i davall l'escenari. La gent molt entregada amb les cançons més conegudes, però també molt receptiva amb qualque tema nou. Si hi ha bandes que poden arribar enfora, una d'elles són els Prussians. Amb feina, paciència i una mica de sort, aconseguiran tot el que es proposen. Sense dubte ens ho passàrem en gran, un concert dels Prussians sempre és sinònim d'èxit.

Per una altra banda, donam l'enhorabona a BN per la gran festa que muntaren, on comptaren amb una gran banda juntament amb DJ's de nom, per fer de la nit pre-diada de les Illes, una nit màgica.

Lluís Terrassa.



























El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada