Cerca

dimarts, 27 de març del 2018

The Original Wailers + La Barraca Sound System + Calee Arias | Es Gremi | Palma | Mallorca | 11/03/2018

 Hi ha molts de concerts que t'impacten des del primer moment, el dels Original Wailers el diumenge 11 de març a Es gremi va ser un d'aquests. Però bé, comencem pel principi. Arribàrem ben prest a la sala, i el primer a actuar va ser Calee Arias amb la seva banda. Ganes, ritme i bona actitud del colombià resident a l'illa. Un escalfament excel·lent per a la gent, que des de ben prest va ballar al ritme del reggae. 

Seguiren amb la festa La Barraca Sound System, amb ja gairebé tota la sala plena. Feia temps que no veiem Es Gremi a rebentar, així que tan nosaltres com els músics estàvem encantats. La Barraca fou una bomba amunt l'escenari. Ska a fondre per fer ballar a tothom, lletres en diversos idiomes i temes per a tots els gusts. Un directe potent amb una actitud molt destacable. Sense dubte si segueixen treballant la banda, seran uns dels referents del gènere a l'illa. 

I el moment més esperat de la nit va arribar amb els Original Wailers. Al Anderson + banda. El grup que tornà a Mallorca, gràcies a la seva gira europea, interpretà temes de totes les èpoques dels mítics Wailers de Bob Marley, fent que la gent gaudís d'un vespre inoblidable al so d'"Is This Love", "Jamming", "Three Little Birds", "Could You Be Loved", entre moltes altres. 

Es Gremi es convertí per un vespre amb tota una festa jamaicana, que amb els concerts de 3 grans bandes, la gent s'ho passà en gran. Sempre és un plaer cobrir esdeveniments tan especials.

Lluís Terrassa

Calee Arias


























La Barraca Sound System
































The Original Wailers





































El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de concerts a n'Es Gremi:

Los Suaves:
Saratoga:
Extreme Division:
La Gran Orquesta Republicana:
La Vereda:
Sidonie:
Satellite Stories:
http://www.elmondelrock.com/2015/03/satellite-stories-charly-taylor-thndr.html
Sôber:
La Habitación Roja:
Niños Mutantes:
Supersubmarina:
O'Funkillo:
SFDK:
The Other Side:
Los Coronas:
Green Valley:
Barón Rojo:
Fiestom 2015:
Hamlet:
Brujeria:
Talco:
Xavi Sarrià:
Atomic Festival 2017:
Napalm Death:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada