Cerca

diumenge, 11 de març del 2018

Permission, The Lowest Form, Desenterradas, Pou, Puñal, Meghan Edwards, Krestax, Presión, Correa | NOU RENOU #1 | Sa Possessió | Palma | Mallorca | 03/03/2018

El punk a Mallorca sempre és amb família. Concert si i concert també, sempre et trobes a cares conegudes. Tot un moviment cultural que viu a les ombres però que és més fort que mai. El passat dissabte 3 de març vàrem anar a l'esdeveniment NOU RENOU, a Sa Possessió. Es tractava de la primera festa d'aquest nou col·lectiu, integrat per punkis mallorquins de tota la vida, una gran part ja integrants d'altres col·lectius com Niu de Rates i que el seu objectiu és fer gaudir a la gent de grups de l'estil, internacionals, nacionals i com no, locals, sempre dins l'escena underground. 

Arribàrem al recinte ben prest, devers les 20.00 h, i el primer que vérem fou a Presión, el duet compost per Jordi Martínez i Dana Sioux, que mai ens deixen decebuts. Mentre passava el temps Sa Possessió s'anava omplint, amb els concerts de Krestax i Pou, hardcore 100% mallorquí. En el cas de Pou, hardcore lent amb molta distorsió. Permission i The Lowest Form vingueren de fora, concretament de Londres i foren dels grups més aclamats de la nit. Desenterradas no defraudaren a ningú, sempre potents amunt l'escenari i amb l'anècdota que a la bateria tocà Gato, que es va aprendre les cançons durant la mateixa tarda. Puñal també no faltaren a la festa. Just arribats de gira de Colombia, feren també del seu, repartint canya de sobra. Però no tot fou punk, també va haver-hi temps per l'electrònica i variants, com el concert de Meghan Edwards, californiana resident a Mallorca des de fa molt poquet, i també el concert final de Correa, el nou projecte en solitari de Toni Cobretti.

Esperem que se celebrin més edicions d'aquest tipus, la veritat és que pinta molt bé. Sempre és un plaer assistir a llocs on respira bon ambient autèntic. Hi ha NOU RENOU per a molt de temps!

Lluís Terrassa.

Presión







Krestax









Pou









The Lowest Form










Permission











Meghan Edwards








Desenterradas














Puñal









Correa







El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de Desenterradas:

Al Sabotage amb Generación Suicida:
http://www.elmondelrock.com/2017/11/generacion-suicida-desenterradas-i.html

Més fotos de Presión:

Punk Rock Fest:
Niu de Rates:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada