Cerca

dilluns, 9 de març del 2015

Los Coronas + The Monster Ones + Hattori Hanzo Surf Experience | Es Gremi | Palma de Mallorca | 7/3/15

Dissabte vespre la sala Es Gremi es va tornar a vestir de festa i aquest pic ho va fer per presenciar el concert de la banda Los Coronas i també dels grups locals The Monster Ones i Hattori Hanzo Surf Experience. 
La nit la va encetar Hattori Hanzo amb un surf instrumental que va fer que la sala s'omplís a poc a poc fins a finalment acabar plena. El grup mallorquí va fer ballar a tota la sala gràcies a la seva gran actitud, la qualitat de tots els músics i sobretot el gran ritme que duien. 
En acabar, va pujar a l'escenari el segon teloner, The Monster Ones.
The Monster Ones és un grup que mescla el rock clàssic, el punk i el glam sempre seguint una línia diríem un poc gòtica que sense dubte els fa únics i difícilment millorables per grups semblants a ells.
El grup mallorquí va fer un gran concert on vàrem destacar la gran posada en escena i sobretot la gran actitud de la cantant. També cal dir que aquest toc Punky va donar molta ànima a la nit, ja que els dos altres grups eren instrumentals i 3 grups iguals ja vés sigut abusant. Enhorabona Monster Ones! 
l el tercer torn i definitiu de la nit (xerrant només de bandes de música) va ser pel grup madrileny Los Coronas.
Los Coronas és un grup de rock instrumental dels 90 que mescla estils diversos convertint-los bàsicament amb surf, cosa que els fa molt interessants.
El concert va ser molt complet i ens va cridar molt l'atenció unes quantes coses... el seu curiós vestuari, les diapositives del fons de l'escenari, les bromes del guitarrista (Fernando Pardo), l'altre guitarrista (David Krahe) botant a peu-coix, versions adaptades a l'estil "corona" dels Rolling Stones, Beatles, un especial homenatge als Ramones, Triana, Marisol, Brincos, etc. i diverses coses que varen fer d'una nit normal, una nit molt entretinguda i bastant moguda. 
Gran concert!! 

Lluís Terrassa.

Hattori Hanzo Surf Experience

































The Monster Ones

























Los Coronas 




































El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de Hattori Hanzo Surf Experience: 


Més fotos a n'Es Gremi:

MEN:
La Gran Orquesta Republicana:
La Vereda:
Sidonie:
Saratoga: 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada