Cerca

dilluns, 30 de març del 2015

Satellite Stories + Charly Taylor | Thndr Rocks | Es Gremi | Palma de Mallorca | 28/03/15

Satellite Stories, grup d'indie pop finlandès, aterrava dissabte vespre a Mallorca, per presentar el seu nou disc "Vagabons" a la sala Es Gremi de Palma.
S'obriren les portes a mitjanit i la festa la va començar el grup mallorquí Charly Taylor.
El grup d'indie rock va fer un concert més que complet on vàrem poder escoltar i ballar cançons molt festeres dominades per la gran veu del cantant.
En acabar el concert i després d'una petita espera d'uns quants minuts va sortir a l'escenari el grup revelació de l'any, els Satellite Stories. 
Els finlandesos varen començar amb el tema "Vagabons" (cançó que dóna nom al seu nou i tercer disc) i des del primer moment el grup va ser una bomba d'energia i actitud que va fer ballar a tota la sala. 
Satellite Stories és un grup d'indie-pop que darrerament ha estat comparat amb grups de la talla de Coldplay o Two Door Cinema Club
El concert va durar poc més d'una hora però tot el públic el va gaudir al màxim i es va quedar ben satisfet, gran concert.
El grup està compost per Esa (el cantant i guitarrista), Marco (guitarra principal), Jyri (baix) i Olli-Pekka (bateria).
Avui el grup s'acomiada d'Espanya tocant a Granada i dia 5 d'Abril donarà per finalitzada la seva gira a Helsinki (Finlandia). 
Per acabar volem donar l'enhorabona a la Thndr Rocks per fer aquest tipus d'esdeveniments. Sou grans!

Lluís Terrassa.

Charly Taylor















Satellite Stories















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos a n'Es Gremi:

Los Suaves:
Saratoga:
MEN:
La Gran Orquesta Republicana:
La Vereda:
Sidonie:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada