Cerca

diumenge, 15 de març del 2015

The Other Side: a Pink Floyd Live Experience | Es Gremi | Palma de Mallorca | 14/03/15

Dissabte vespre i després d'un llarg any, The Other Side va tornar a tocar a la sala mallorquina Es Gremi. 
The Other Side, per qui no els conegui, és un grup tribut a Pink Floyd, una de les millors bandes de la història que segur que tots coneixeu.
El concert va començar passades les 22:00 i durant quasi 3 hores el grup menorquí va interpretar els temes de Pink Floyd amb força, actitud i sobretot, qualitat.
The Other Side és considerat el millor tribut de Pink Floyd del país i també podríem dir que és un dels millors d'Europa o fins i tot de tot el món.
Cal destacar que tots els músics de la banda tenen una gran qualitat, ja que són capaços d'interpretar perfectament totes les cançons de la mítica banda Pink Floyd amb una fluïdesa impressionant i sobretot, sense passar gens de pena.
Durant el concert vàrem poder veure diferents animacions al fons de l'escenari que feien que el concert encara fos més entretingut del que ja era. 
The Other Side sense dubte és una banda que no atura de créixer i que quan els de veus et quedes bastant plasmat, cosa que també ens va passar fa 5 mesos a Petra on vàrem gaudir d'un concert tan increïble com el de dissabte. (Pitgeu per veure les fotos del concert a Petra).
The Other Side segueix amb la seva gira i ara tocaran per Granada, Madrid, Àvila, Girona, Barcelona i per moltes més ciutats de la península.
Esperem tornar-mos a veure!

Lluís Terrassa. 




































































El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography


The Other Side: a Pink Floyd Live Experience a PETRA (MALLORCA) 2014:

Més fotos a n'Es Gremi:

Saratoga:
MEN:
La Gran Orquesta Republicana:
La Vereda:
Sidonie:
Fiestom 2015:


1 comentari: