Cerca

diumenge, 1 de març del 2015

Saratoga + Eveth + Age Of Judas | Es Gremi | Deathlight Music | Palma de Mallorca | 28/02/15

Ahir vespre l'illa de Mallorca va viure una gran nit gràcies a l'actuació de la mítica banda de heavy metal Saratoga a la sala Es Gremi, on també actuaren Eveth i Age Of Judas. 
La nit la va destapar el grup Age Of Judas, un tribut a la banda Judas Priest que va interpretar els temes de la seva primera època amb força i actitud. Cal destacar que ahir Age Of Judas va debutar damunt els escenaris i que ningú ho hagués dit, ja que la gran posada en escena que li varen posar és pràcticament immillorable. 
Quan va acabar el tribut a la banda anglesa de metal, va pujar a l'escenari uns dels millors grups heavy's de tota l'illa, els Eveth. 
Eveth va començar en força i durant tot el concert va saber mantenir la gran actitud i l'emoció del públic que fins i tot els hi va demanar una cançó més en acabar. 
Sense dubte quan escoltes Eveth a casa teva t'emociones i et torna boig però és escoltar-los en directe i l'emoció es multiplica per 100 i pràcticament se't posen de punta tots els pèls. Gran banda, millor directe! 
Després d'una increïble actuació d'Eveth finalment va ser el torn de l'esperada banda de heavy metal, Saratoga. 
Saratoga, grup de heavy metal de Madrid que tornava després de la seva aturada l'any 2013 va tornar boja a la sala plena d'Es Gremi amb un concert digne d'una banda tan mítica com ella. 
El públic es va quedar ben satisfet, ja que la banda va tocar tots els seus grans èxits i també perquè Saratoga va fer una actuació plena d'actitud, d'energia i sobretot de Heavy Metal. 
Finalment volem donar l'enhorabona a Deathlight per fer aquest gran esdeveniment, ja que concerts com aquests n'hi ha pocs! Sou grans!

Lluís Terrassa.

Age Of Judas





























Eveth



































Saratoga




























El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography


Més fotos d'Eveth:


Més fotos a n'Es Gremi:

MEN:
La Gran Orquesta Republicana:
La Vereda:
Sidonie:
Fiestom 2015:

Altres:
Extremoduro a Mallorca: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada