Cerca

diumenge, 29 de març del 2015

Los Suaves | Última Gira "La música termina" | Es Gremi | Palma de Mallorca | 27/03/15

Divendres passat a la sala Es Gremi de Palma el grup mític de rock espanyol Los Suaves va començar la seva darrera gira d'acomiadament anomenada "La música termina".
Les portes es varen obrir devers les 22:00 h i durant més de mitja hora les coes varen ser eternes, cosa que va fer que la sala estigués plena fins a rebentar. 
El concert va començar quasi a l'hora marcada al cartell (22:30 h) i durant més de 2 hores el grup va interpretar incomptables cançons fent que el públic es tornés boig amb cada una.
No varen faltar clàssics com "Si Pudiera", "Maldita sea mi Suerte", "Ya Nos Vamos", "Ese Día Piensa en Mi", "No Puedo Dejar el Rock", "Siempre Igual", "Dolores Se Llamaba Lola", etc.
El concert va ser molt intens i a la vegada emotiu, ja que va ser el darrer concert de la banda a la nostra illa. 
De l'actuació de Los Suaves vàrem poder destacar la seva gran actitud i sobretot la seva llarga i bona experiència damunt els escenaris.
Moments com llançaments de bufandes, banderes, crits de rock i qualcunes llàgrimes varen fer del concert una experiència inoblidable.
Los Suaves, grup mític de hard-rock van néixer com a banda el 1980 a Ourense (Galícia). El grup ha editat 11 discs d'estudi, 4 discs dobles/triples en directe, dvds i un bon grapat de recopilatoris. En total ha venut més de 2 milions de discs, cosa que fa que Los Suaves sigui una banda mítica i que sense dubte passarà a la història del rock.
Volem donar tota la sort del món a Los Suaves a aquesta gira i volem acabar dient que estem molt contents d'haver pogut veure'ls per segon pic (primer pic a la Fira del Disc a Mallorca 2013), ja que va ser la darrera oportunitat per escoltar-los en directe. SOU GRANS!

Lluís Terrassa.








































El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos a n'Es Gremi:

Saratoga:
MEN:
La Gran Orquesta Republicana:
La Vereda:
Sidonie:

FOTOS EXTREMODURO:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada