Cerca

dimarts, 7 d’abril del 2015

ARTYCO | MANDÍBULA, F.E.A, Swing Party | | Lloseta | Mallorca | 04/04/15

Dissabte passat al poble de Lloseta va haver-hi el festival organitzat per Tramuntana Rocks, l'ARTYCO.
El festival va començar el matí al Palau Comte d’Aiamans, però no va ser fins al vespre que nosaltres hi vàrem anar. 
El programa del vespre se celebrava al Teatre de Lloseta, així que cap allà vàrem partir.
De 20 a 22.30 hores hi va haver "swing party" amb Monkey Doo, Jaume Gost DJ i Oh My Swing. 
Després de la Swing Party, concretament de 23.00 a 05:30 h, hi hagué concerts amb BLACK ISLANDS, FILM BEHAVIOR, FORCES ELÈCTRIQUES D’ANDORRA, MANDÍBULA (Toni Cobretti + Txema González), TONI CHRISTIAN i sessions de WATERMELON DIJEIS i KIKO MELIS, que varen tancar la nit. 
Nosaltres només vàrem poder assistir a la swing party i als concerts de Mandíbula i de F.E.A. però amb el poc que hi vàrem ser, ens varen fer ballar i gaudir d'una bona nit. 
Els concerts de després de la festa swing el començà la banda de Toni Cobretti, Mandíbula. 
Mitjançà temes punk-electro sinistres la banda va fer gaudir al públic d'un bon començament de festa. La curiosa actitud de Toni va ser el que ens va cridar més l'atenció, que amb les seves accions damunt de l'escenari, varen fer d'un concert normal a un concert apassionant i molt intrigant.
Cal dir que els Mandíbula no varen poder acabar el seu concert perquè els varen tallar en sec, per culpa que anaven malament de temps. Això no va agradar gaire al públic, que demanà més espectacle, ja que ho estava passant molt bé.
Després dels Mandíbula va pujar a l'escenari el grup instrumental experimental com és Forces Elèctriques d'Andorra, també conegut com F.E.A.
Els F.E.A varen fer un concert molt curiós i a la vegada dur, cosa que va fer tornar boig a més d'un amb els seus sons tan únics. 
De F.E.A podríem dir que és un grup "únic" a l'illa, ja que junten sons com el punk, l'electro o la psicodèlia, entre d'altres, cosa que els fa molt diferents de la resta dels grups instrumentals.
Després dels Forces Elèctriques d'Andorra varen continuar i tancar la nit els artistes que hem anomenat abans. 

Per acabar voldríem demanar disculpes cap als nostres seguidors, ja que aquesta publicació no ha sigut com totes les anteriors, ja que només té 2 fotografies.
La causa d'aquest fet va ser que la sala era molt fosca, hi havia mala il·luminació, i sobretot, hi havia MOLT de fum, aquestes coses varen fer impossible fer fotografies acceptables. Sorry ;) 

Lluís Terrassa

MANDÍBULA




El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock


Fotos de F.E.A (Forces Elèctriques d'Andorra) + BELAKO:

Fotos del Flow Festival Lloseta 2014: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada