Cerca

dimecres, 8 d’abril del 2015

Hattori Hanzo Surf Experience + Cherry Poison | Can Moix | Felanitx | Mallorca | 05/04/15

Diumenge capvespre a Felanitx, concretament al bar de Can Moix, hi va haver una festa grossa com ja és típic cada any, per aquestes dates. 
Aquest any, igual que el passat, tocà la banda mallorquina de surf instrumental Hattori Hanzo Surf Experience. 
El concert començà devers les 19:00 h i durant quasi 2 hores el grup va fer ballar a tot el públic del bar amb surf instrumental marca de la casa.
De Hattori Hanzo, podríem dir que és la millor banda de surf instrumental de les illes i també, sense dubte, una de les millors de tota la península. 
La banda composta per Gabriel Escalas (Guitarra), Pep Lirola (Guitarra), Santi (Baix), Tuti (Bateria), Jaume Blàzquez (Trompeta) i Raúl Morán (trombó-que no va poder venir) feren tornar bojos a tots els felanitxers gràcies a la seva hipnotitzadora música repleta de sons curiosos i psicodèlics.
Però la nit no només l'animaren ells sols sinó que juntament amb els Hattori, participà la ballarina "Cherry Poison", que mitjançà els seus balls exòtics, acompanyà a la banda a un total de 6 cançons, si no anem equivocats. 
Hattori tocà clàssics com Misirlou, Hawai 5.0, The Monsters, etc. acompanyats de temes propis, tots interpretats amb una qualitat de so impecable. 
El concert acabà amb uns quants bis demanats per la gent, ja que ningú volia aturar de ballar surf del bo.

Lluís Terrassa.



























































El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock


Més fotos de Hattori Hanzo Surf Experience:

Hattori + Los Coronas + Monster Ones: 
Fiestom 2015:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada