Cerca

dissabte, 11 d’abril del 2015

Supersubmarina | Es Gremi | Palma de Mallorca | 10/04/15

Supersubmarina visità ahir Mallorca on després d'un gran concert, donà per finalitzada la seva gira de presentació del que és el seu nou disc, "viento de cara".
El concert va començar a les 23.30 h i durant unes 2 hores el grup va fer botar, cantar i ballar a tot el públic mallorquí.
Supersubmarina, banda de indie-pop amb tocs de rock i formada per José Chino (Veu i Guitarra), Jaime (Guitarra solista), Pope (Baix) i Juancar (Bateria i percussió) i Javier Serrano (Teclat) va presentar el seu darrer treball, "viento de cara", disc que ha rebut molt bones crítiques i que ha fet créixer a pas de gegant a la banda procedent de Jaén. 
No varen faltar cançons com "En mis venas", "De las dudas infinitas", "Arena i sal", "LN Granada" o "Viento de Cara", que juntament amb totes les altres, varen fer tornar afònic a tot el públic, ja que tothom les cantà amb una força molt significant.
El concert acabà amb la cançó "Cientocero", cosa que va fer acabar el concert amb un gran ritme i sobretot, de la millor manera, ballant. 

Lluís Terrassa.







































El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de concerts a n'Es Gremi:

Los Suaves:
Saratoga:
MEN:
La Gran Orquesta Republicana:
La Vereda:
Sidonie:
Satellite Stories:
http://www.elmondelrock.com/2015/03/satellite-stories-charly-taylor-thndr.html


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada