Cerca

diumenge, 19 d’abril del 2015

Green Valley + Doble Sistema Crew (grup convidat) | HIJOS DE LA TIERRA | Es Gremi | Palma de Mallorca | 18/04/15

Ahir vespre a la sala Es Gremi de Palma, Green Valley visità a Mallorca on centenars de persones gaudiren d'un gran concert de la jove banda mitjançà reggae del bo. 
Les portes s'obriren a les 20.30 h i obrí la festa el duet DOBLE SISTEMA CREW, que mitjançà rap i reggae varen encalentir a tot el públic de la sala. 
Després d'una completa actuació plena de versos i ritmes va pujar a l'escenari el grup esperat de la nit, els Green Valley. 
La banda Catalana-Alabesa començà amb força i des de la primera cançó fins a la darrera varen fer un concert ple d'energia i sobretot, de molta actitud.
El grup presentà el seu nou disc "Hijos de la tierra" on no varen faltar cançons com "Si no te tengo", "Love Love" o "Hijos de la Tierra" que les tocaren juntament amb ja clàssics com "Los Sueños", "Canción de Libertad" o "Maria Marihuana".
La banda composta per Ander Valverde (vocalista i lletrista), Egoitz Uriarte (baix), Ander Larrea (guitarra), Pau Checa (bateria) i Jonathan Sánchez (teclats) va fer un total d'unes 15 cançons on el públic les ballà una per una. 
El que més ens va cridar l'atenció del concert va ser, sense dubte, la gran posada en escena del grup i la increïble connexió que varen tenir amb el públic.
El concert acabà amb la cançó Maria Marihuana, cançó molt demandada pel públic i que sense dubte és una de les preferides dels seus seguidors. 

Lluís Terrassa.

Green Valley


































Doble Sistema Crew (Grup Convidat)










El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de concerts a n'Es Gremi:

Barón Rojo:
Supersubmarina:
http://www.elmondelrock.com/2015/04/supersubmarina-es-gremi-palma-de.html
Los Suaves:
Saratoga:
MEN:
La Gran Orquesta Republicana:
La Vereda:
Sidonie:
Satellite Stories:
http://www.elmondelrock.com/2015/03/satellite-stories-charly-taylor-thndr.html



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada