Cerca

dilluns, 6 d’abril del 2015

FULL METAL CRUISE II | RODA DE PREMSA | FYRE! | Es Gremi | 04/04/15

Dissabte matí passat a la sala 2 d'Es Gremi va haver-hi la roda de premsa de presentació del que serà la festa del "FULL METAL CRUISE", que es farà a la mateixa sala Es Gremi. 
Per qui no ho sàpiga el Full Metal Cruise, és el creuer de Heavy Metal més gran d'Europa i el dia 11 d'abril embarcaran al port de Palma i a partir d'aquí, passarà per Barcelona, Eivissa i després, tornarà a Palma. 
Com el nombre de seguidors del Metal a Europa és molt elevat, el creuer va esgotar els 2000 tickets posats a la venda, amb només dues hores. 
Aquest projecte és realitzat per Wacken Open Air, el festival de Metal més important de tot el món celebrat a Hamburg (Alemanya), on convoca a quasi 100.000 seguidors. 
Pel dia del desembarcament, Bloch Consulting, Deathlight Muisc i Es Gremi han organitzat un concert que sense dubte sirà espectacular.
A partir de les 18 h tindrem concerts a les 2 sales, concurs de polsos, ruletes, gogos, etc.
Les bandes confirmades per aquest dia són: Barón Rojo (Substitueix a War Cry), Fyre!, Psideralica, Hyde XXI, EREBOR i varis djs. 
Durant el dissabte matí vàrem poder gaudir d'una petita actuació de Fyre! amb format acústic i després vàrem escoltar atentament la roda de premsa dels organitzadors d'aquest esdeveniment, que ens varen donar tota la informació que us hem dit abans i també contestaren a les preguntes dels assistents. 
Sense dubte dimecres 15 d'abril sirà gros, ja que Palma es convertirà amb la capital del Heavy Metal per un dia! 

Lluís Terrassa. 

FYRE! 








Roda de Premsa 






El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Fotos de concerts a n'Es Gremi:

Los Suaves:
Saratoga:
MEN:
La Gran Orquesta Republicana:
La Vereda:
Sidonie:
Satellite Stories:
http://www.elmondelrock.com/2015/03/satellite-stories-charly-taylor-thndr.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada