Cerca

dijous, 16 de juliol del 2015

Calle 13 + Skatalites + Rumba Katxai | Mallorca Roots Festival | Son Fusteret | Palma de Mallorca | 14/07/15

Aquest dimarts, a Mallorca, va haver-hi un esdeveniment que molta gent recordarà per tota la vida. Ni més ni manco que Calle 13 i Skatalites visitaren l'illa, dos grups mítics i reconeguts per tot el món. 
Les portes s'obriren a les 19.00 h i al cap d'uns 20 minuts començà el primer grup, els Rumba Katxai.
Els Rumba Katxai varen obrir de la millor manera el Mallorca Roots fent ballar a tota la gent que començava a entrar al recinte de Son Fusteret i a ritme de reggae, ska, rumba, etc. donà per finalitzada una fantàstica actuació on se'ls va veure molt còmodes i amb una gran posada en escena. Molt bon concert companys!
Després d'una petita espera en acabar el concert dels Rumba Katxai, pujà a l'escenari el teloner de luxe de la nit, els mítics Skatalites.
Els jamaicans varen fer ballar a tot el públic (repartit amb diferents edats i moltes nacionalitats) mitjançant cançons molt mogudes que des del 64 toquen. Després d'una impressionant i emotiva actuació, donaren pas a la banda Calle 13, que la gent li tenia moltes ganes.
Molt bon concert dels creadors del Ska, llarga vida als Skatalites. 
Amb ja tota la gent a dins, i preparada al 100% pel que havia de venir, pujà a l'escenari el grup més esperat per la majoria de gent de la nit, els porto-riquenys Calle 13.
El grup guanyador de 24 premis grammy va fer una actuació divina on uns 4000 seguidors gaudiren completament. 
No faltaren cançons com "Ojos Color Sol", "El Aguante", "Atrévete Te Te", "Muerte En Hawaii", "La Vuelta Al Mundo", "Vamo' A Portarnos Mal", entre d'altres.
El públic ho passà genial... va cantar, ballar, abraçar-se amb els de devora (dit per René "Residente"), tornar-se boig, intentar collir botelles d'aigua llançades pel mateix grup i sobretot, va presenciar allò que recordarà durant tota la seva vida, un concert magnífic i brillant d'una de les bandes més famoses i importants de tot Llatinoamèrica.
El grup acabà i el públic va voler més i més, però no va ser possible, ara tocava recordar aquella nit, per sempre.
Per acabar voldríem donar l'enhorabona al Mallorca Roots per fer aquesta passada d'esdeveniment, ja que moltíssima de gent s'ho ha pogut passar genial i més d'un ha pogut complir el desig i somni de veure a Calle 13. També donar les gràcies per la vostra gran acollida a tots nosaltres i per la vostra sinceritat i bona actitud. Sou grans!

Lluís Terrassa.

Rumba Katxai





































The Skatalites

































Calle 13




































El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de Rumba Katxai:

Rumba Katxai:
5.http://www.elmondelrock.com/2015/03/la-gran-fiesta-rumbera-la-vereda-rumba.html

Dinamo Mallorca Roots:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada