Cerca

dimarts, 21 de juliol del 2015

Runaway Party | Henteligens, Hit The Robot, Hombrespajaro, Dr.Zhaska y La Banda Misterio | Sa Possessió | Palma de Mallorca | 17/07/15

Divendres passat, a Sa Possessió, hi va haver un esdeveniment que ningú es podia perdre, ni més ni manco que la Runaway Party.
El cartell estava format per bandes del mateix segell (Runaway-Punkaway) i elles eren Henteligens, Hombrespajaro, Hit The Robot i Dr.Zhaska y La Banda Misterio.
El vespre l'inaugurà Henteligens, que començaren amb bastant de retard per culpa de petits problemes tècnics amb els monitors.
Henteligens va fer un concert perfecte ple d'indie punk que tota la gent va gaudir completament. Vàrem destacar la gran actitud de Jaume Bea, que a poc a poc va deixant l'indie per anar-se cap al punk.
El segon grup va ser Hombrespajaro, grup que mescla estils com l'indie i el power-pop i que va posar el to un poc més tranquil de la nit. Gran posada en escena.
Després d'una gran actuació, va pujar a l'escenari el tercer grup, els Hit The Robot.
Els Hit The Robot són un grup diríem de garage-punk que la veritat és que a nosaltres ens encanta. El so que li posen només sent 3 persones, és bastant impecable. Gran concert i súper bona actitud.
I el darrer grup va ser Dr.Zhaska, el grup més "fiestero" de la nit. Mitjançà funk del bo, el grup compost per 6 músics, donà per finalitzada una gran nit on tota la gent assistent s'ho va passar en gran. 

Lluís Terrassa.

Henteligens



















Hombrespajaro




















Hit The Robot











Dr. Zhaska y La Banda Misterio

















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de Hit The Robot:
Més fotos d'Hombrespajaro:
Més fotos de Dr.Zhaska:
MLFM Festival (Henteligens, Hit The Robot, Hombrespajaro):

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada