Cerca

dissabte, 25 de juliol del 2015

The Libertines | Slaves | Ibiza Rocks | 10 aniversari | Sant Antoni de Portmany | Eivissa | 22/07/15

Eiiiviiiisssaaa !! Aquesta va ser la nostra destinació, el dimecres passat.
I no, no anàvem ni a Pacha ni a Ushuaïa, sinó que al magnífic Ibiza Rocks a veure els Libertines.
Després d'unes quantes hores per Eivissa i tal, devers les 20:30, partirem cap al concert, ja que volíem veure també als teloners, els anglesos Slaves.
El duet rocker va encalentir de la millor manera al públic del Ibiza Rocks (un 95% anglès) mitjançà bona música i gran actitud, i va donar pas a la mítica banda anglesa de post-punk THE LIBERTINES. 
Els Libertines pujaren a l'escenari amb força amb la cançó "Horror Show" i des del primer moment feren tornar boig a tota la gent. Ja a la primera cançó, Pete Doherty, cantant del grup, se li va creuar una vena, va agafar impuls, i es va tirar al públic amb guitarra a mà i per mala sort d'ell, la gent no el va collir del tot i va caure a terra. Nosaltres pensàvem que s'havia romput alguna cosa i que el concert s'anul·laria, però va resultar que no s'havia fet res. Quina sort.
Continuaren amb bones cançons com "Delaney" o "Vertigo" i arribà un moment màgic... dels dos costats de l'escenari sortí disparat un munt de confeti que deixà tot el cel ple de colors i paperins mentres que el grup tocava la súper cançó emotiva "Time For Heroes", 
El rock seguia, i l'actitud indie-punk del grup també... les cerveses seguien volant i el púbic cantava sense aturar, i arribà la cançó "Can't Stand Me Now" i el públic explotà ja al 100%.
A continuació tocaren "Last Post On The Bugle", "Tell The King", "Barbarians", etc. fins que arribaren al bis. 
El bis va ser molt emocionant, tocaren "Don't Look Back In Anger" dels Oasis, "Up The Bracket", "I get Along", "What a Waster" i acabaren amb "Don't Look Into The Sun", que el públic va cantar al 100%.
Per acabar voldríem dir que ens ho vàrem passar genial al Ibiza Rocks i que ho gaudírem completament amb els Libertines, que sense dubte i malgrat les crítiques, és una increïble banda. Això sí flipàrem un poc quan llançaren micros, guitarres, peus de micros, etc. al públic, molt brutal. També voldríem donar les gràcies a Magda Albis per convidar-nos i també al Ibiza Rocks per la gran acollida. Per molts d'anys Ibiza Rocks !

Lluís Terrassa.

Slaves (teloners)









The Libertines

































El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

The Kooks at Mallorca Rocks:
Kaiser Chiefs at Mallorca Rocks:
Madness at Mallorca Rocks:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada