Cerca

dilluns, 6 de juliol del 2015

EL MÓN DEL ROCK FESTIVAL 2015 | MEN, FULL PLAY, RUMBA KATXAI, THE SCRAP, FORDOR, ANIMMIK, FEDE DINAMO DJ., THE GOODNESS DJ SET | Factoria de So | Santa Maria | Mallorca | 02/07/15

Després de molts de mesos de feina i sobretot, d'espera, arribà finalment el dia, EL MÓN DEL ROCK FESTIVAL.
Idò sí, per qui no s'adonà, el dia 2, férem el nostre primer festival per celebrar el nostre 1r aniversari, i ho férem amb un bon cartell, Men, Full Play, Rumba Katxai, The Scrap, The Oceans, Animmik, Fede Dinamo dj. i The Goodness dj. set.
El festival el va inaugurar The Goodness Dj. Set, que mitjançà cançons de grups clàssics del punk com són "Ramones", "The Clash", "Dead Kennedys", "OFF!", "Black Flag", "Sex Pistols", etc. va encalentir la primera hora de festival.
El segon lloc havia de ser pels Oceans, però a darrera hora no varen poder tocar i el seu lloc va ser per Fordor and Blue parrot (Joan Llaneras + Nobisaki). El duet de guitarres i veus va interpretar cançons de tot tipus i quan faltaven 15 minuts pel final, en Joan va agafar les rendes tot-sol, va canviar totalment d'actitud i es va tornar boig perdut, aquelles darreres 3 cançons varen ser increïbles tio! 
Després d'una increïble actuació d'en Fordor, vàrem donar pas al següent grup, als binissalemers The Scrap.
El grup de post-grunge va fer tornar boig a tots els seus seguidors mitjançant bona música i actitud i demostraren que s'han convertit en una banda que apunta molt fort. Per cert, el seu nou disc "Tales of a Redefinition" és brutal. Gran concert.
El tercer torn va ser per MEN, grup que feia 6 mesos que no pujava a un escenari.
El grup de rock dur va pujar amb ganes i així ho va fer durant tot el concert, ja que tota la gent no va aturar de ballar i cantar les seves cançons tan enyorades durant tot aquest temps. Cal dir que MEN, va ser uns dels grups amb gent de la nit, ja que va ser quan estava més "petat".
El quart grup en tocar va ser Full Play, i ja ho va fer a l'escenari interior.
El grup de ska-reggae va fer gaudir a tot el públic d'un bon concert i demostrà que són una de les millors bandes del seu estil de tot Mallorca, ja que el so que tenen i les ganes que li posen són típiques d'un grup únic i triomfador.
I el darrer grup en tocar va ser Rumba Katxai, grup que mescla estils com el reggae, rumba, ska, cúmbia, etc.
Rumba Katxai varen fer una actuació impecable on vàrem destacar la seva gran connexió amb el públic i també la contínua pujada de qualitat d'aquesta banda, ja que cada vegada sonen millor que l'anterior, sou grans.
El festival ho va acabar Animmik, que punxà electrònica de la bona i va fer ballar als valents que encara rondaven per la sala. Això sí, no va tancar ell el festival, ja que després i per sorpresa, va pujar a punxar a l'escenari en Fede Dinamo dj., que anteriorment ja ho havia fet entre grups. Gran!
Per acabar voldríem donar les gràcies a tota la gent que ha fet possible aquest festival. Joan Ribas, Factoria de So, Full Play, Joan Llaneres, Fede Fossati, Xesc, The Scrap, Rumba Katxai, MEN, Miki Animmik, Xisco, Xeu, Joan Trias, Lucas, Arnau, Gerai, Christian i sobretot, Pere Terrassa, Magdalena Gil, Antonia Mas i Lluc Terrassa, sense tots vosaltres (i segur que ens deixem qualcú) tot això no vés estat possible, moltes moltes gràcies, ens veiem l'any següent! 

Lluís Terrassa.

Fordor and Blue parrot









The Scrap












MEN












Full Play













Rumba Katxai













Animmik




El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos dels grups que varen tocar:

MEN:

Full Play + Rumba Katxai:

Rumba Katxai:
5.http://www.elmondelrock.com/2015/03/la-gran-fiesta-rumbera-la-vereda-rumba.html

MEN + Full Play:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada