Cerca

dilluns, 21 de setembre del 2015

La Gossa Sorda, Aspencat, The Gramophone Allstars | Festes de La Mercè 2015 | Parc del Fòrum | Barcelona, Catalunya | 18/09/15

Com molts de vosaltres sabreu, l'equip del món del rock, va marxar aquest cap de setmana a Barcelona, un viatge totalment improvisat i gens previst per nosaltres. Dimarts passat ens adonàrem que tocaven grups com La Gossa Sorda, Crystal Fighters, Aspencat, entre d'altres a Barna, així que no ho pensàrem 2 pics i compràrem el vol.
Divendres en arribar a Barcelona férem el que fa tot turista... anar a l'hotel (en el nostre cas hostal), deixar les coses i, marxar a fer una volta. Doncs això férem, vàrem anar a fer temps abans del concert de La Gossa Sorda, que començava a les 00.00 h.
Després de fer unes voltes i ja amb la panxa plena, vàrem agafar al metro destinació el fòrum, ja que el concert es feia allà.
En arribar, tocava un grup anomenat The Gramophone Allstars, que mesclava estils com l'Ska, Jazz, Reggae o Soul. Ens va recordar molt a Dr.Gang, ja que feien una música molt semblant.
L'hora bona arribava, així que ens vàrem col·locar a un bon lloc, i esperàrem uns 20 minuts asseguts a terra. I per fi, va arribar el moment. La Gossa Sorda va pujar a l'escenari i la gent explotà amb un gran "pogo" ple d'energia i alegria. Al concert no faltaren cançons com "Esbarzers", "Camals Mullats", "Quina Calitja", "La nostra sort" o "La Polseguera", entre d'altres. Un concert ple de ska, rock, reggae, punk i sobretot, molt de ball. Una cosa que ens va cridar molt l'atenció del concert va ser que el públic, constantment (i això vol dir cada 30 segons) encenia una bengala i ballava amb ella. Molt curiós. 
Ens ho passàrem genial amb el seu concert. En acabar, vàrem esperar 1 horeta, ja que el pròxim grup que volíem veure era Aspencat.
L'hora va arribar i allà érem nosaltres una altra vegada, ballant, cantant i gaudint d'una gran nit. Gran concert de tots els grups, ens ho passàrem genial.
Pròximament tindreu la crònica del concert de Crystal Fighters i companyia. Salut i música!

pd: perdoneu per no tenir fotografies de qualitat, però és que no ens vàrem dur la càmera i les férem amb el nostre telèfon mòbil.

Lluís Terrassa.

La Gossa Sorda


Aspencat


El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

També te pot interesar:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada