Cerca

dilluns, 14 de setembre del 2015

Solar Fest Mallorca 2015 | Primer Dia | The Vaccines, Glass Animals, Hinds, Jacco Gardner, Satellites, Beach Beach, Lili's House, Jump In The River | Son Fusteret | Palma de Mallorca | 11/09/15

Després de passar-ho en gran l'edició passada i després d'una llarga espera, arribava la segona edició, estem xerrant del Solar Fest, el festival indie més important de Mallorca. 
The Vaccines, Kakkmaddafakka, Glass Animals i Dorian eren els noms que més ressonaven al cartell d'aquest any i els acompanyaven grups com Hinds, The Prussians, Satellites, M.Ward + Howe Gelb, Joe Crepúsculo i molts més.
A aquest post xerrarem només del primer dia, ja que com tots sabreu als festivals hi ha molts de grups i si ho poséssim tot junt seria tot massa llarg. El post del següent dia el tindreu pròximament.
Començàrem el dia amb el grup Jump In The River, grup molt jovent de rock alternatiu que inaugurà el festival de la millor manera. 
Mentre esperàvem per Beach Beach, la música va sonar just devora, era Lili's House, a la carpa Solar Nins. Ens acostàrem i gaudirem de la bona música de Lia Gibert i Guille Borrás.
I al cap de pocs minuts va començar Beach Beach, uns dels millors grups que tenim a l'illa.
Mitjançà indie-rock hipnotitzaren a tot el públic de l'escenari secundari. Gran concert i gran grup.
En acabar vàrem marxar cap a l'escenari principal, ja que tocava un grup que ens feia moltes ganes i que malgrat conèixer-los bé, mai els havíem vist en directe, xerram dels Satellites.
Rock Experimental del bo per deixar boca oberta a tota la gent assistent i per deixar clar una vegada més, que són de les millors bandes que tenim. Tothom que ens xerra dels Satellites sempre diu coses bones d'ells.
Jacco Gardner va ser el següent i sense dubte, va ser un dels millors concerts de la nit. Una mescla entre pop psicodèlic i rock experimental que ens deixà al·lucinats. Totalment recomanable.
El pròxim torn va ser per un grup britànic, els Glass Animals. Mitjançant una mescla entre indie, psicodèlia, electrònica i fins i tot, R&B, el grup liderat per Dave Bayley, va fer ballar a tota la gent. Cal dir que ja els havíem vist al SOS Múrcia i que allà, li posaren més ganes. Ens va agradar molt el seu concert, però els hi va faltar alguna cosa...
I un altre grup que també vérem a Múrcia va ser el següent, les Hinds.
Hinds és un d'aquells grups que concorden perfectament amb un festival, fins i tot pareix, que la seva música significa: festival. Mesclen estils com el garage-surf, rock i pop i això fa que siguin un grup molt peculiar i a la vegada, agradable. 
I el darrer torn va ser per The Vaccines, el cap de cartell del festival.
El grup britànic va fer cantar a tota la gent tots els seus èxits com són "If you wanna", "Dream Lover", "20/20", "Post Br eak-Up Sex", "Handsome", "Norgaard", "Wreckin' Bar", etc.
Ens ho passàrem genial amb el seu concert, ja que és un grup que ens agrada bastant i que ja coneixíem bastant bé, ja que era la tercera vegada que els veiem. 
Pròximament tindreu la crònica i les fotografies del segon dia de festival, esperem que vos agradin aquestes. 

Lluís Terrassa.

Jump In The River








Lili's House



Beach Beach





Satellites























Jacco Gardner





Glass Animals









Hinds






The Vaccines






















  




El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de Jump In The River:
Més fotos de The Vaccines:
Més fotos de Glass Animals:
Més fotos de Hinds:
Més fotos de Beach Beach:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada