Cerca

dissabte, 26 de setembre del 2015

The Groovin' Flamingos + Dr. Zhaska y La Banda Misterio | Soul Xplosion | Gran Maraca Club | Palma de Mallorca | 25/09/15

Més de 5 mesos feia que no anàvem al Gran Maraca Club, així que el concert d'ahir, ens feia moltes ganes.
The Groovin' Flamingos i Dr. Zhaska y La Banda Misterio serien els encarregats de fer-nos ballar al nostre retorn a una sala que la temporada passada ens va donar moltes alegries. Els dos, tocaven groove amb funk. Molt interessant.
Arribàrem devers les 00.00 h, però no va ser fins a la 1 passada quan Dr. Zhaska va començar. La veritat és que a nosaltres ens va fer molt llarga l'espera, ja que veníem d'una setmana bastant intensa i estàvem cansats.
Però quan el grup va pujar a l'escenari, tot va canviar. Ens vàrem despertar d'un cop, i la seva música ens va començar a hipnotitzar. Cal dir que Dr. Zhaska és un grup que coneixem bastant bé, ja que ja són unes quantes, les vegades que els hem vist, i podríem dir, que cada vegada ho fan amb més seguretat i qualitat, banda 100% recomanable per tot seguidor del funk.
En acabar, i després d'una petita espera, va començar el segon i darrer grup. Els madrilenys The Groovin' Flamingos. Quartet amb vestuari molt elegant, molta seguretat amb ells mateixos, i sobretot, gran interpretació musical. Ens ho passarem genial amb ells, ja que allò que feien era bastant emotiu. Com sempre diem, per nosaltres l'actitud d'un grup és la cosa més important, idò ells, tenien això. Molta actitud i molt bona posada en escena, cosa que ens va encantar.
Gran vespre! Fins a una altra Gran Maraca Club!

Lluís Terrassa.

Dr. Zhaska y La Banda Misterio












The Groovin' Flamingos












El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de Dr. Zhaska:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada