Cerca

dimarts, 8 de setembre del 2015

Jello Biafra & Guantanamo School of Medicine + DX Cerebros | Runaway | Sa Possessió | Palma de Mallorca | 06/09/15

Jello Biafra, mític del punk rock, visità diumenge passat la nostra illa amb el seu nou projecte, Jello Biafra & Guantanamo School of Medicine. 
Era una cita que tot amant del punk no es podia perdre... l'ex dels Dead Kennedys, a Mallorca, brutal.
Les portes es varen obrir a les 21.00 h i des del primer minut el recinte es començà a omplir. Passades les 21.30 h va començar el grup teloner, DX Cerebros (Abans, Cerebros Exprimidos).
Cançons ràpides, lletres dures, gran actitud, bàsicament, punk del bo. Sense dubte DX Cerebros és una de les millors bandes de punk de tota l'illa. Gran concert, ens ho passàrem genial.
En acabar, i després d'una petita espera... l'actuació més esperada de la setmana arribava... amb Guantamo School ja amunt l'escenari, els llums il·luminaren l'escala lateral, i d'allà, baixava el gran Jello Biafra, amb una vestimenta típica d'un "butxaques grosses", clarament ho va fer per manifestar-se en contra de tota aquesta gent.
El concert va ser molt emocionant i molt excitant on no faltaren cançons com "California Uber Alles", "Nazi Punks Fuck Off", "Holiday In Cambodia", "The Brown Lipstick Parade", entre d'altres.
Destacàrem la gran actitud de Jello i també (però menys) dels seus músics. Va ser tot una bogeria, el públic pujava amunt l'escenari per tirar-se, pogos que mai acabaven (hi havia pogos fins i tot quan la música era lenta), etc.
Ens ho vàrem passar genial, va ser tot un orgull poder veure a un dels grans del punk, que té ni més ni manco que 57 anys i es conserva perfectament. Nit inoblidable.

Lluís Terrassa.

DX Cerebros



























 Jello Biafra & Guantanamo School of Medicine. 














































El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

També te pot interesar:

Alpha Blondy Mallorca:
Fotos de Calle 13 + Skatalites + Rumba Katxai:
Dinamo al Mallorca Roots Solidari:
Fotos de Dinamo al Rock'n'Pina 2014:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada