Cerca

dilluns, 31 d’agost del 2015

NOS Primavera Sound Porto 2015 | Tercer dia | Damien Rice, Underworld, Babes In Toyland, Death Cab For Cutie, Thurston Moore, Foxygen, Baxter Dury...| Parque da Cidade do Porto (Portugal) | 05/06/15

Idò sí, tercer dia del NOS Primavera Sound Porto 2015, sabem que fa molt, però és que encara no havíem penjat les fotos i la crònica del que poguérem veure el darrer dia de festival.
Fa uns 3 mesos, viatjarem fins Porto, una de les ciutats més conegudes i importants de Portugal, i no ho férem "perquè sí", sinó perquè vàrem assistir al NOS Primavera Sound, un festival bastant caracteritzat per l'indie.
Després de la crònica del primer dia (Pitja AQUÍ) i del segon (Pitja AQUÍ), aquí vos farem la del tercer.
Vàrem començar el dia amb una mala notícia, l'objectiu 70-200 de la nostra càmera (objectiu per fer fotos a llarga distància) es va rompre, així que aquest dia ja sabíem que ens seria quasi impossible fer qualque fotografia bona. No obstant això, ho intentarem amb el petit, i alguna cosa férem.
El primer grup que vàrem veure va ser Baxter Dury, grup d'indie pop-rock anglès, que la veritat, no ens va cridar massa l'atenció. Seguirem el dia amb The Thurston Moore Band, banda liderada per Thurston Joseph Moore, creador de les bandes Sonic Youth i Chelsea Light Moving. El grup tingué un toc post-punk alternatiu que ens va agradar molt. El pròxim grup va ser Foxygen, grup de garage que ens deixà un bon sabor de boca. Això sí, no vàrem veure tota l'actuació, perquè partirem cap a una de les que ens feia més ganes, Babes In Toyland. Les mítiques dones del punk, ens deixaren un dels millors concerts del festival, ja que l'energia que li posaren i la bona música (nosaltres som bastants punkys) que tocaren, va ser increïble. I just acabar, va començar el millor concert de tot el festival, Damien Rice. Solista, irlandès, 41 anys, grans cançons i increïble veu. Sense dubte ho gaudirem molt, guitarra acústica a mà i amb molta força i actitud, deixà boca oberta a tot el públic del festival. Cal dir que era un concert que ens feia moltes ganes veure, ja que també va tocar a Barcelona, i justament, ens ho vàrem perdre. Si no heu escoltat mai a Damien Rice, feu-ho, és totalment recomanable.
Death Cab For Cutie (banda d'indie rock) va ser la següent (que per cert, gran directe) i per acabar el festival, ho férem amb els electrònics Underworld, que també varen estar molt bé.
Sense dubte, l'any següent estirem encantats de tornar-hi. Gran NOS Primavera Sound.

Lluís Terrassa.

Baxter Dury





The Thurston Moore Band





Babes In Toyland



Death Cab for Cutie


Underworld dubnobasswithmyheadman live



El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Fotos del PRIMER dia:
Fotos del SEGON dia:

Fotos de més festivals:

Primavera Sound 2015:
Primavera Sound 2014: 
Bilbao BBK Live 2013: 
Bilbao BBK Live 2014:
Sos Festival Múrcia 2015
Solar Fest Mallorca 2014: 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada