Cerca

divendres, 14 d’agost del 2015

La Pegatina, Oques Grasses, La Loca Motora | Verbena Outdoor 2015 | Son Fusteret | Palma de Mallorca | 11/08/15

Com tots sabeu, per l'estiu venen les revetlles i en sol haver cada setmana, però el passat dimarts 11 en va haver-hi una diferent de les altres, la "Verbena Outdoor '15", on va tocar La Pegatina, Oques Grasses, La Loca Motora i Chelsea Boots. 
Idò sí, una revetlla diferent de les altres, ja que era de pagament i on també comptava amb 2 grupassos que injustament no podem tenir als nostres pobles, La Pegatina i Oques Grasses.
El primer grup, Chelsea Boots, va tocar a les 19.30 h, però per culpa d'un problema amb la nostra càmera, no vàrem poder arribar... llàstima.
Arribàrem uns 20 minuts abans que comencés el segon grup de la nit, La Loca Motora.
Com molts de vosaltres sabreu, La Loca Motora és un dels grups "verbeneros" més coneguts de l'illa, ja que ofereixen un bon show amb diferents cançons típiques de les revetlles. Gran concert.
En acabar, i després d'una petita espera, pujà el segon grup més esperat de la nit, Oques Grasses.
Els Oques Grasses, que per cert, un nom molt original, feren ballar a tot el públic mitjançant ritmes de reggae-pop amb influències de rumba.
Cal dir que ens va agradar molt el seu concert i que des d'El món del rock, recomanem Oques Grasses per la gent que és fan de la música en català, ja que sense dubte, us agradarà de veres.
I el darrer torn de la nit, va ser pel cap de cartell, La Pegatina.
La Pegatina, grup que mescla estils com la rumba i l'ska i que en els darrers anys està creixent sense aturar, per cert, aquest any ha tret nou disc, "Revulsiu", un disc que podem trobar cançons tan bones com a tots els seus anteriors discs.
La Pegatina va fer un concert perfecte on tota la gent va ballar i cantar cançó darrere cançó. 
No faltaren èxits com "Mari Carmen", "Alosque", "Miranda", "Olivia", "Lloverá y yo veré", "Gat Rumberu", etc. 
Cal dir que era la tercera vegada que veiem a La Pegatina, però això no va permetre que no ens ho passéssim genial i gaudíssim com si fos la primera vegada que veiem al grup de Catalunya. 
Increïble concert. 
Per acabar voldríem donar les gràcies a Mabull Espectacles per convidar-nos, també a La Pegatina i a Oques Grasses per ser tan simpàtics amb nosaltres i bé, només tinguérem una pega aquest dia... durant els 3 concerts va haver-hi un excés de fum acompanyat de llums fosques, així que ens va costar molt fer fotografies de qualitat, està bé que, qui controli aquestes coses, pensi amb els fotògrafs. A part d'això, la nit va ser increïble, i sense dubte, difícil de superar.

Lluís Terrassa.

La Loca Motora














Oques Grasses
























La Pegatina













































El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada