Cerca

dissabte, 15 d’agost del 2015

Mélonfest 2015 | La Bien Querida, Disco Las Palmeras!, The Wheels, Ceremoney, Black Cats, Island Cavall, Fora Des Sembrat, Gitane | Vilafranca De Bonany | Mallorca | 8/08/15

MélonFest, festival organitzat per Redbellion, Sentados en el Techo i Maraca Club, que se celebrà el passat dissabte 8 i que va ser tot un èxit. El cartell era sincerament d'admirar, grups i djs de la talla de La Bien Querida, Disco Las Palmeras!, Les Sueques, System Of Survival o Maadraassoo, entre d'altres.
El primer grup que vérem va ser Gitane, banda de rock, que inaugurà perfectament el festival. 
Black Cats i The Wheels foren els següents. Dues bandes que ens encanta i que sempre ens deixen més que satisfets amb els seus concerts. Sense dubte són dues de les millors bandes de l'illa.
La música d'Island Cavall va ser la següent que escoltàrem i just després, començà un dels plats forts del festival, Disco Las Palmeras!
El grup gallec deixà boca oberta a tot el públic assistent gràcies a la seva gran posada en escena i la seva súper actitud roquera i motivadora. Sense dubte va ser el grup que ens cridà més l'atenció de tot el festival.
Fora Des Sembrat i el seu rock en català va ser el que escoltàrem després. El grup mallorquí liderat per Pep Suasi, va fer ballar a tota la gent que s'acostà al seu concert, que no era poca. A mitjan concert, començà el cap de cartell del festival, La Bien Querida, així que partírem cap allà (just devora, ja que els 3 escenaris estaven aferrats).
La Bien Querida començà i el públic des del primer moment va ballar i cantar les cançons de la bilbaïna. Cal dir que el seu concert va ser el que més il·luminat va estar en tot el festival, cosa que vàrem agrair molt, ja que a tots els altres la llum era nefasta per poder fer fotos (i no perquè no hi hagués llums a bastament, sinó perquè estaven pràcticament apagats).
Ho passàrem molt bé al seu concert, va estar bastant bé.
I el darrer grup per nosaltres va ser Ceremoney, grup que ja havíem vist un dia abans al SenceRock.
Mitjançant power-pop mesclat amb garage i punk-pop, el grup mallorquí, va fer ballar a un munt de gent que encara quedava per allà abans de partir definitivament cap a l'electrònica. Gran concert.
Per acabar voldríem donar l'enhorabona als organitzadors, ja que sabem que fer un festival du molta feina, i que per ser la primera edició, ha sigut tot un èxit. També demanem perdó per no tenir fotografies de Les Sueques, grup que ens hagués encantat veure, però va ser impossible per nosaltres. Molta sort per la pròxima edició, i moltes gràcies per convidar-nos. Llarga vida MélonFest.

Lluís Terrassa.

Gitane





Black Cats

















The Wheels














Island Cavall










Disco Las Palmeras!













Fora Des Sembrat








La Bien Querida



















Ceremoney









El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de The Wheels:

Aniversari Bn Mallorca:
Sant Sebastià 2015:
Solar Fest 2014:

Més fotos de Black Cats:

Ruido:
Fiestom 2015:

Més fotos d'Island Cavall:

Amb Arizona Baby:

Més fotos de Fora Des Sembrat:

Revetlla Sencelles 2014:
Sant Sebastià 2015:

Més fotos de Ceremoney:

Gallimimus Summer:
Rock'n'Rostoll 2014:
SenceRock 2015:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada