Cerca

dissabte, 29 d’agost del 2015

Juevesito Final | Daniel Higiénico, Tom Trovador, Rumba Katxai, Full Play, La Vereda, Dj. Conejomanso | Festa Grossa | Sa Possessió | Palma de Mallorca | 27/08/15

Dies bons i dies dolents, així es redueix la vida moltes vegades. I per què diem això?, doncs, perquè dijous passat vàrem anar al Juevesito Final, i allò va ser bestial, tot un èxit. Però en Tom (organitzador), durant tot l'estiu ha fet cada dijous un diferent concert, sempre, d'estils diferents. I com vos podeu imaginar, no sempre varen sortir bé, però a poc a poc i com anaven passant les setmanes, les entrades es venien cada vegada més i més, fins que va arribar el Juevesito Final, on varen fer el record de l'estiu, més de 600 entrades venudes. (cal dir que va haver-hi un relleu de gent al voltant de la 01.00 h). 
El cartell era sincerament d'admiració. Daniel Higiénico, Full Play, Rumba Katxai, La Vereda, dj.Conejomanso i ell mateix, Tom Trovador. Cal dir que a l'únic que no havíem vist mai era al Daniel, així que sabíem 100% que hi hauria festa màxima. 
El primer a tocar va ser Daniel Higiénico. Mitjançant una guitarra acústica, una gran veu i sobretot, una gran actitud bromista, va obrir de la millor manera el vespre. Normalment el primer grup a tocar a tots els esdeveniments es troba que no hi ha públic, però aquí va ser tot el contrari, el seu concert ja estava ple. Ens va cridar molt l'atenció les lletres de les seves cançons, que estaven plenes d'ironia i sarcasme.
El segon torn va ser per Tom Trovador. I ell igual que Daniel. Guitarra acústica a mà, una gran veu i una gran actitud alegre i divertida. La gent ballà completament les seves cançons i al final del concert comptà amb la participació de Daniel Higiénico. Feren uns quants temes junts.
Full Play va ser el tercer, i bé, com sempre, quina passada! El grup de ska-reggae va fer ballar a tota la gent de Sa Possessió mitjançant les seves cançons tan aferradisses i va sonar com nosaltres mai els havíem sentit. Sincerament, es nota molt quan hi són tots, ja que dijous hi eren els 10 (amb percussió i tot)
El seu concert sense dubte va ser el que hi va haver més gent, brutal.
El quart lloc va ser per Rumba Katxai, banda que ja els coneixem de cap a peus.
I ho feren com sempre, però millor (l'evolució cap a bo, és una gran cosa que té Rumba Katxai a cada concert). El grup tocà les seves cançons ballables i el públic va respondre beníssim. Sincerament mai havíem vist un concert seu amb tant de moviment pel públic. Ska, reggae, cúmbia o rumba sonà al seu concert. 
I el darrer lloc de la nit (això de les 3.00 h) va ser per La Vereda.
La gent ballà al ritme de Rumba, Rock, Funky, flamenc o Reggae (una súper fusió de diferents estils) i el grup va tancar de la millor forma la gran festa que hi va haver. Gran concert.
*Dj Conejomanso va posar la millor música als plats entre concerts.
Per acabar voldríem donar l'enhorabona a Tom Trovador i a tota la gent implicada per fer possible que cada dijous hagi hagut festa a Sa Possessió. Sabem que és molt difícil organitzar concerts, així que tot això té un súper de mèrit. Cal dir que el que va passar dijous passat va ser una cosa que nosaltres havíem vist poques vegades, ja que no sabem perquè, la gent de Mallorca no surt a veure concerts, però al Juevesito Final, va parèixer totalment el contrari. Moltes gràcies Tom i Sa Possessió per comptar amb nosaltres sempre i que tant de bo això segueixi per més anys, i que tot vagi tan bé com dijous. Enhorabona, que mai es mori el directe, ja que és l'essència de la música.

Lluís Terrassa.

Daniel Higiénico











Tom Trovador











Full Play


























Rumba Katxai























La Vereda


















Dj. Conejomanso


El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Més fotos de Rumba Katxai:

Rumba Katxai:
5.http://www.elmondelrock.com/2015/03/la-gran-fiesta-rumbera-la-vereda-rumba.html

Més fotos de Tom Trovador:

Fiestom 2015, Tom Trovador (Tom & Los Teenagers): 
La Gran Fiesta Rumbera:

Més fotos de Full Play:

Més fotos de La Vereda:

Presentació "Te Muta Madre" Es Gremi:
La Gran Fiesta Rumbera:
Concert Palma:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada