Cerca

dijous, 6 d’agost del 2015

Eres Negre Banyalbufar 2015 | IV Festival Gastromusical | Aurora & The Betrayers, Anaut | Mallorca | 25/07/15

Dissabte 25 de juliol, concretament a Banyalbufar, hi va haver una festa que nosaltres no ens volíem perdre, ni més ni manco que l'Eres Negre 2015.
Doncs sí, per segon any consecutiu, assistírem a la festa gastromusical que se celebra a uns dels pobles més macos de Mallorca, Banyalbufar.
Aquest any el cartell no es quedava enrere i oferia al públic uns grups de qualitat.
El primer era Aurora & The Betrayers, el segon Anaut i el tercer (dj.) Electroid, curiosament, els 3 eren de Madrid.
La nit la va inaugurar Anaut, això sí, amb 1 hora de retard.
El grup va fer ballar a tot el públic a ritme de jazz, blues i funk i encalentí de la millor manera la festa que vendria després amb l'altre grup.
Vàrem destacar la gran veu del cantant i també la gran interpretació de les diferents versions famoses de jazz que tocà el grup.
En acabar, i després d'una actuació molt agradable, va pujar a l'escenari el grup cap de cartell, Aurora & The Betrayers.
El grup creat el 2013 per Aurora García (ex Freedonia) va fer ballar bojament a tota la gent de la plaça de Banyalbufar, que no era poca. Estils com el jazz, el soul, el blues, el funk o fins i tot, el reggae, varen sonar durant tota la seva actuació.
Vàrem destacar la gran actitud d'Aurora i també la seva gran veu i aparença. També ens va agradar molt la coordinació de les cantants secundàries. Cal dir que aquest grup comptava amb uns músics d'alta qualitat.
Per acabar, va punxar Electroid, però nosaltres haguérem de partir i no ho poguérem gaudir.
Per acabar voldríem donar les gràcies a l'organització de l'esdeveniment per convidar-nos i també dir que esperem que hi hagi Eres Negre per molts d'anys, ja que és una festa que sempre ens agrada molt.

Lluís Terrassa.

Anaut











Aurora & The Betrayers

















El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Fotos del Eres Negre 2014:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada