Cerca

dimecres, 19 d’agost del 2015

Els Catarres, Lax'n'Busto, La Troba Kung-Fú, Companyia Elèctrica d'Harma, Boc | Porreres | Parc de n'Hereveta | Mallorca | 16/08/15

Els Catarres, Lax'n'Busto, La Troba Kung-Fú, Companyia Elèctrica d'Harma i Boc. Gran cartell, gran lloc (porreres) i bon dia elegit (dissabte), però al final no va ser així, perquè per culpa de les males condicions meteorològiques es canvià a diumenge (sort que no s'anul·lés).
Sincerament, per nosaltres, ens va anar millor, ja que d'aquesta manera els concerts començaren a les 19.00 h i no a les 22.00 h com era previst per dissabte. 
El primer torn va ser per BOC, grup instrumental mallorquí (l'únic de l'illa de tots 5), que inaugurà i encalentí de la millor manera el vespre al recinte del Parc de n'Hereveta (molt bon lloc per fer concerts, per cert).
El segon lloc va ser per una banda mítica, Companyia Elèctrica d'Harma, que ni més ni manco ja fa 40 anys que toquen. Els també instrumentals, feren ballar a tota la gent (encara en faltava molta per entrar) i donaren pas a la banda que més ganes ens feia a nosaltres, La Troba Kung-Fú
Mitjançant rock mesclat amb rumba, reggae o fins i tot flamenc, feren tornar boja a tota la gent de porreres, que ara sí, ja era quasi tota mirant el concert. Ens va encantar la manera de tocar dels músics, ja que ho feien genial i a la vegada et treien una rialla amb les seves accions.
En acabar i després d'un gran concert, va pujar a l'escenari la banda més esperada per la majoria de gent de la nit, Els Catarres.
I bé, gran directe, bones lletres, però no deixen de tenir aquell toc comercial que a nosaltres no ens acaba d'agradar. Això sí, ens ho vàrem passar bastant bé amb la seva actuació, t'agradin més o manco, sempre solen ser un grup bastant divertit i ballador. Estem contents d'haver-los vists.
I per acabar el vespre, va ser el torn del grup que feia més anys que coneixíem, Lax'n'Busto.
I és que nosaltres sempre hem estat de "Llença't" i "La meva terra és el mar", cançons que des de petits les escoltàvem a festes de diferents pobles.
El grup de Tarragona, que des del 1986 és per amunt els escenaris, va fer un concert magnífic on ens cridà molt l'atenció la grandíssima bona actitud del seu cantant Salva Racero, ja que estava tot el temps per amunt i per avall. 
Gran vespre i gran experiència.

Lluís Terrassa.

BOC




















Companyia Elèctrica Dharma



































La Troba Kung-Fú
























Els Catarres




















 

































Lax'n'Busto




























El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

També te pot interessar:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada