Cerca

diumenge, 16 d’agost del 2015

Rosendo | Fora Des Sembrat | Mentira Me Parece | Son Fusteret | Palma de Mallorca | 13/08/15

Dijous passat, la persona més gran i important per molta gent del rock espanyol, ens visità, xerram del mític Rosendo Mercado, conegut simplement com a Rosendo.
Les ganes i les expectatives eren molt bones, així que marxàrem cap al recinte amb molta il·lusió.
A les 21.30 h va començar el teloner, els ja típics per nosaltres, Fora Des Sembrat, un grup de rock català que sempre t'entra bé a qualsevol moment. Sense dubte, ens atrevim a dir, que són un dels millors grups de Mallorca xerrant del seu estil, ja que la posada en escena que tenen, i els temes que componen, són dignes d'admiració. Total, que feren un concert de 10 i que l'escenari no els va intimidar ni una mica, ja que es comportaren com sempre ho fan, amb molta força i energia. Gran concert.
En acabar i després d'un petit descans, va pujar a l'escenari en Rosendo i el seu grup, això sí, amb 15 minuts de retard.
El concert va començar i el públic esclatà d'eufòria. No faltaren cançons com "Pan de Higo", "Masculino Singular", "Agradecido", "De Que Vas", "Navegando", etc. això sí, al setlist va faltar una de les millors cançons que té, "Loco Por Incordiar", cosa que ens va decebre un poc, ja que teníem ganes de cantar-la.
El concert va durar quasi 2 hores i el públic va marxar ben satisfet. Esperem que hi hagi Rosendo per molts més anys. Llarga vida al rock.

Lluís Terrassa.

Fora Des Sembrat






























Rosendo























El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de Fora Des Sembrat:

Mélonfest 2015:
Revetlla Sencelles 2014:
Sant Sebastià 2015:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada