Cerca

dimecres, 16 de setembre del 2015

Solar Fest Mallorca 2015 | Segon dia | Kakkmaddafakka, Dorian, The Prussians, M.Ward + Howe Gelb, Joe Crepúsculo, Ulrika Spacek... | Son Fusteret | Palma de Mallorca | 12/09/15

Dilluns passat vàrem penjar les fotos i la crònica del primer dia del Solar Fest, i a més, vos vàrem prometre que tindríeu les fotos i la crònica del segon dia en poc temps, així que, aquí ho teniu tot.
Segon i darrer dia de festival on va tocar Kakkmaddafakka, Dorian, The Prussians, M.Ward + Howe Gelb, Joe Crepúsculo, Ulrika Spacek, Jane Yo, Jansky, etc.
Començàrem el dia una mica malament, una errada de càlcul d'horaris de tren, ens va fer perdre la primera actuació del dia, la de Jane Yo, banda que teníem moltes ganes de veure. Llàstima.
Així que el primer grup que vàrem veure va ser Ulrika Spacek. Psicodèlia de la bona per començar el dia, guay.
El segon torn va ser per una unió de dos grans artistes, M.Ward + Howe Gelb. Cal dir que a Matthew Stephen Ward no el coneixíem, però a Howe Gelb sí, ja que és el cantant de Giant Sand, banda que vérem al Primavera Sound d'aquest any. Southern Rock del bo per encalentir el cos.
El tercer grup que vàrem veure va ser The Prussians, banda que ja coneixíem molt bé. La banda "mallorquina", que per cert, no veiem des de desembre, va fer ballar i cantar a tot el públic assistent mitjançant cançons plenes d'energia i gran sonoritat. Vàrem poder destacar la gran posada en escena de tota la banda i també la impecable interpretació de l'única versió que varen tocar, "Drop the game", de l'australià Chet Faker. Gran concert dels Prussians, que estan creixent a pas de gegant.
Dorian varen ser els següents i cal dir que el seu concert va ser el que tingué més gent de tot el festival. Sonaren èxits com "A cualquier otra parte", "La tormenta de arena", "Verte Amanecer", entre d'altres. Concert amb molta energia i emocions.
El quart lloc va ser per Joe Crepúsculo, i realment a nosaltres, no ens va cridar massa l'atenció. Mitjançant indie-techno-pop va fer ballar a la gent assistent i va encalentir els cossos pel que venia després, el concert de Kakkmaddafakka.
I el darrer lloc de la nit va ser pels noruecs Kakkmaddafakka, un grup molt peculiar, però a la vegada divertit i bo.
Mitjançà una mescla entre el rock, indie, hip-hop, house i R&B, el grup es va ficar a la butxaca a tota la gent del festival. Sonaren èxits com "Restless", "Your Girl", "Touching", "Self-Esteem", entre d'altres.
Gran concert, que nosaltres, ho gaudírem fins al final.
Per acabar voldríem donar l'enhorabona als organitzadors per tenir forces per organitzar una cosa així, ja que com molts sabreu, a Mallorca fer esdeveniments d'aquest tipus és molt complicat. Ens ho hem passat genial i quasi tot ha sortit bé, l'únic inconvenient que hem tingut (com ja és sovint) és que hi ha hagut mala il·luminació durant els dos dies, que a vegades i tot, estaven quasi tots els llums apagats. Repetirem sempre, si sabeu que hi ha fotògrafs, posau bona il·luminació, perquè hi ha equip de sobra.
Enhorabona al Solar Fest, sou grans.

Lluís Terrassa.

Ulrika Spacek






M.Ward + Howe Gelb




The Prussians












Dorian









Joe Crepúsculo





Kakkmaddafakka









El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Fotos del primer dia del Solar Fest 2015:

Fotos del Solar Fest Mallorca 2014:

Més fotos de The Prussians:

Amb Sidonie i Wheels:
Mallorca Rocks with Reverend & The Makers:
Flow Festival Lloseta 2014:

Més fotos de Dorian:

Sos Festival Murcia 2015:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada