Cerca

diumenge, 20 de desembre del 2015

Forats Negres | Concert homenatge | Presentació disc 1981 | Espora Records | Negrei3colors, CODO, Toni Cobretti | Teatre "Mar i Terra" | 17/12/15

Dijous passat vàrem anar de concert, cosa que no és molt típic per nosaltres, però l'esdeveniment que hi havia era quasi obligat. Es presentava ni més ni manco que la maqueta de 1981 del grup Forats Negres, rescatada 35 anys després a edició de luxe en vinil de 12", de la mà d'Espora Records.
Forats Negres va ser un grup format el 1980 per Pere Pla (guitarra i veu), Biel Pons (teclats i baix), Alfred Mestre (guitarra) i Mané Capilla (bateria).
Durarien fins 1982 però poc després, el 1983, tornarien a unir-se tres dels components, Pere, Biel i Mané, per formar una de les bandes més importants que ha donat el Pop-rock mallorquí en la seva història: Furnish Time.
I bé, que dijous vàrem anar al teatre Mar i Terra, per assistir al concert homenatge d'aquesta mítica banda mallorquina. A l'escenari poguérem veure a CODO, Negrei3colors a més dels músics originals de Forats Negres en excepció de Pere Pla, que ben segur li vés encantat participar, però malauradament la seva salut li va impedir. El seu lloc el va cobrir Toni Cobretti, el seu nebot, que per cert, ho va fer d'una forma brillant.
Va ser un concert ple d'emocions, records i bona música, on el teatre a rebentar gaudí completament.
Moltes gràcies a Espora Records per convidar-nos!

Lluís Terrassa.














El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada