Cerca

dijous, 10 de desembre del 2015

Xarxa | Presentació "Lluny d'aquesta riba" | Fonoi + PD Manex | La Red Club | Palma | Mallorca | 07/12/15

I a la fi el dia va arribar, la presentació del nou disc de Xarxa "Lluny d'aquesta riba" ja era una cosa real. Dilluns passat, a la Red, XARXA, grup de ska amb tocs de rock i punk, presentà el que és el seu primer i gran disc, "Lluny d'aquesta riba", un disc que ha tardat bastant en sortir. Varen ser mesos d'ençà que començà el finançament mitjançà un crowdfunding, i finalment fa molt poquet, el poguérem escoltar. Quines varen ser les impressions? Brutals, un so mai vist a Xarxa, cançons amb la mateixa temàtica i estil però amb diferent so. Diríem que és un disc quasi perfecte. I perquè diem "Quasi"? Perquè trobem que falten les cançons de la seva maqueta "Sant Rafael 82", però clar, això és la nostra opinió.
Bé, deixem de xerrar del disc, i ens centram amb el gran concert de dilluns. 
S'obriren les portes a les 22.00 i al cab d'uns minuts va començar Fonoi, grup de punk rock amb influències de ska que ens va encantar. Si no anem malament, vàrem reconèixer cançons de grups com "Inadaptats", "Berri Txarrak" o els mateixos "Obrint Pas", juntament amb temes propis. Si no és així, corregiu-nos per favor. 
Energia pura damunt l'escenari, 1 sola guitarra, 1 baix, 1 veu principal i bateria (típica formació dels grups punk), el concert ens deixà amb molt bon gust de boca.
La música va deixar de sonar, i varen començar els minuts d'espera per presenciar el súper concert de XARXA que ens esperava... nirvis, xerrades però sobretot ganes... el concert començà.
Començaren el concert amb una intro acompanyada del seu nou hit "Per aigua estancada", una cançó plena d'energia i ball.
Estrenaven el seu nou disc, i se'ls hi notava molt. Vestuari adequat, motivació al 100%, el concert de dilluns va ser per recordar.
Seguiren en cançons com "A convivència", "Deixau-me viure", "Trenca amb tot el que t'asfixia" o "Germanies", on ja es veren pogos monumentals típics dels concerts de XARXA.
A partir d'aquí comptaren amb diferents col·laboracions per part d'amics seus a diferents cançons, i fins i tot, sortiren uns dimonis, sí, dimonis a un concert.
Acabaren el concert amb "Cant", el seu súper hit.
Després del concert, va tancar la nit PD Manex als plats, ska, rock i molt de ball!
Per acabar, voldríem donar l'enhorabona a XARXA per haver pogut aconseguir aquest somni de treure el seu primer disc i també des del món del rock els hi volem donar tota la sort del món a tot el que els hi vendrà ara endavant. Sou grans XARXA!

Lluís Terrassa.

Fonoi










Xarxa
























PD Manex





El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de XARXA:

Rock'n'Pina:
Diada de Mallorca:
Festa Ona Mediterrània Sencelles:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada