Cerca

divendres, 18 de desembre del 2015

Mallorca Music Fest | 1r Aniversari | Charly Taylor, Son & The Holy Ghosts, The Indian Summer | La Red Club | Palma de Mallorca | 12/12/15

PER MOLTS D'ANYS MALLORCA MUSIC!!! Els nostres companys de Mallorca Music varen fer un any l'altre dia, i clar, ho varen voler celebrar. Ho feren de la millor manera, organitzant un festival de bandes i djs locals a la sala La Red Club. Charly Taylor, Son and The Holy Ghosts, The Indian Summer, MNDZ DJ i Animmik eren els noms que podíem veure al cartell, tres bandes indie amb experiència i 2 djs potents.
Vàrem arribar a la sala damunt les 23.00 h, i Charly Taylor varen ser els primers a tocar. Indie pop del bo amb tons electrònics potents i ballables era la seva aposta. Gran sonoritat, molt de ball i sobretot, molta actitud. Cal dir que a Charly Taylor els havíem vist un dia abans al Gran Maraca Club, i que a La Red sonaren igual o millor que el dia abans... diríem que és un grup amb una gran posada en escena. Per cert, aquest dissabte 19 els tornarem a veure. Tres vegades en dues setmanes, no està malament oi?
 El segon torn de la nit va ser per Son And The Holy Ghosts, banda que vàrem poder comptar amb ella pel nostre festival "SenceRock 2015", on compartiren escenari amb Miquel Serra, Ceremoney i Full Play. Mitjançant un indie-rock amb tons de folk i alguna picadeta de pop, els S.A.T.H.G. feren un gran concert on tota la gent de la sala gaudí al 100%. Estem ansiosos de tenir el seu disc a les nostres mans... amem quan el treuen. Grandíssim concert! 
I el tercer i darrer grup de la nit, va ser The Indian Summer, grup de post-rock/psicodèlia que ens deixà molt bon gust de boca. Els havíem vist una vegada abans, concretament al Malafama Festival 2015, però cal dir, que el dissabte passat a La Red ens varen sorprendre moltíssim. Sons obscurs, guitarrades, actitud brutal... varen parèixer més un grup punk que no un de indie-noise-rock, cosa que ens va agradar molt. Sempre hem dit que som un poc punkys... 
Gran concert per acabar la nostra estança a la sala, ja que no ens vàrem quedar als djs. 
Per acabar, voldríem donar l'enhorabona a Mallorca Music, especialment a Eloi Pardo, per fer tot això què està fent. És clar que Mallorca necessitava una pàgina web així, on pots cercar qualsevol grup de l'illa, i trobar-hi informació, vídeos, fotos, etc. Per molts anys més Mallorca Music!!!!

Lluís Terrassa.

Charly Taylor





















Son And The Holy Ghosts




















The Indian Summer











El nostre facebook: El món del ROCK
El nostre twitter: @elmondelrock
Facebook Magdalena: Magdalena Gil Photography

Més fotos de Charly Taylor:

Gran Maraca Club:
Thndr Rocks: 
Malafama Festival:

Més fotos de S.A.T.H.G:

Summer Pie 2015:
SenceRock 2015:

Més fotos d'Indian Summer:











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada